INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Antarktis - Hvid jul med pingvinerne

Et unikt juleventyr med pingviner, sæler og hvaler

Tag med på en eventyrlig juleoplevelse til Sydamerika og Antarktis, hvor vi ombord dækker op til traditionel norsk jul i en af verdens mest fjerntliggende verdensdele. 

Afrejse: 12. december 2019 

59.998,00 kr
In stock
Travel Code
EX-006
Det kan du glæde dig til

Prøv noget helt nyt, som kun de færreste har oplevet! Find dig selv midt i en koloni med 100.000 rugende pingviner på en rejse, hvor du kommer på sejlads på det antarktiske farvand (måske i en kajak) og med fuglekiggeri på højt niveau. Muligheden for at komme tættere på de enorme pingvinkolonier er med til at sikre dig en uforglemmelig og unik oplevelse på jordens mest uberørte sted – Antarktis. Der er bare ikke noget bedre end at holde jul et sted med masser af sne, og hvor du er omringet af pingviner, sæler og hvaler. Her får du derfor fem grunde til at rejse til Antarktis i julen:

 1. Hold jul mellem pingviner, hvaler og isbjerge.
 2. Her vil der være garanti for hvid jul, hvor der bliver holdt traditionel norsk fest om bord på skibet. Der er mere sne og isbjerge i perioden, hvor pingvinerne bygger reder og avler. 
 3. Du vil komme i land på isolerede kyster med de robuste polarcirkelbåde, så du kan komme helt tæt på sne og pingviner. 
 4. Oplev gletsjere, natur og dyreliv udover det sædvanlige
 5. En sejlads med ekspeditionsskibet M/S Midnatssol. 
Dagsprogram

Dag 1. København til Buenos Aires

Dag 2. Tangoens land, Buenos Aires
Buenos Aires er stedet for tango. Tag eksempelvis til et dansested, nyd et tango- og middagsshow eller prøv selv at kaste dig ud i tangoens tiltrækkende bevægelser på dansegulvet på steder som Tango Cool eller La Marshall. Du tilbringer natten i byen, inden rejsen sydpå starter vores juleeventyr til Antarktis.

Dag 3. Eventyrets begyndelse i Ushuaia
Tidlig morgen flyver vi til verdens sydligste by, Ushuaia. Vi går om bord på ekspeditionsskibet MS Midnatssol og starter hele juleeventyret med en velkomstmiddag.

Dag 4-5. Drake-passagen
Vi krydser Drake-passagen og sejler forbi Kap Horn mod Antarktis. Undervejs kan du tilmelde dig foredrag, lære noget om fotografering eller deltage i arrangementer i videnskabscentret.

Dag 6-15. Antarktis med garanti for hvid jul
I de kommende dage skal linsen stilles skarpt, og vi sejler mod Sydshetlandsøerne og Antarktis. Du inviteres til en traditionel norsk julefest med traditionel norsk julemad, julesange og julehygge.

Følgende er nogle af de mulige steder, der kan være på vores sejlrute i Antarktis den næste uges tid:

 • Deception Island 
  Blandt de steder vi håber at besøge, er Deception Island. Dette er en karakteristisk, ringformet vulkansk caldera og et af de få steder i Antarktis, hvor vi har mulighed for at tage rygsækken på og gå på en vandretur.
 • Brown Bluff
  Vi sejler videre til Brown Bluff. Her er der optimale muligheder for at observere ynglende adelie- og rempingviner, tangmåger og stormfugle under de store klipper, der rejser sig 745 meter op fra havet.
 • Cuverville Island
  Hjemsted for en stor koloni af æselpingviner. Det er er en mørk, klippefyldt ø, opkaldt efter en fransk admiral i 1898. 2/3 af øen er dækket af permanent is – et areal på 2 gange 2,5 km. Du kan også opleve forskellige sælarter, og den blåøjede haj kan ses i området.
 • Half Moon Island
  Half Moon Island hører ind under South Shetland Islands og er en af de smukkeste øer. Øen ligger i Moon Bay, og her er et rigt fugleliv, massevis af sæler og en koloni af ringpingviner. På stranden ligger et gammelt forladt skib – formentligt en gammel norsk hvalfangerbåd. 
 • Andvord-bugten
  Dette er en lille og smal men meget smuk bugt, 17 km lang og 6 km bred. Hele bugten er ofte isbelagt og med store gletsjerarme fra Arago-gletsjeren, der rækker ned til vandet. Der er god mulighed for at se en gletsjer kælve.
 • Neko Harbour
  Stedet er opkaldt efter en skotsk hvalfangerbåd, som opererede i området i 1911-1924. Stedet har mange leopardsæler og vågehvaler. Neko Harbour ligger smukt i den inderste del af Andvord-bugten og er kendt for sin store æselpingvin-koloni. Neko Harbour og Paradise Harbour er de eneste punkter på Antarktis-kontinentets fastland, hvor krydstogtskibe lægger til. De andre steder er øer.
 • Paradise Harbour (eller Paradise Bay) 
  Et sted der er omgivet af op til 1000 meter høje bjerge med gletsjere. En klassiker og favorit for alle Antarktis-rejsende. Navnet stammer tilbage fra da hvalfangerskibene anduvede bugten i 1920'erne.

Er du den aktive type? Ja, så sætter vi kajakkerne i vandet, når mulighederne opstår eller tager dig med på uforglemmelige vandreture for at udforske nogle af de smukke uberørte steder (tilvalgsudflugter).

Dag 16-17. Tilbage til civilisationen
Vi sejler tilbage mod Sydamerika og håber, at du har haft otte helt fantastiske dage med at udforske områderne i Antarktis. Vejret kan være barskt i Drake-passagen, men det kan også være ganske roligt på denne årstid. Drake-passagen byder på gode muligheder for at se fugle.

Dag 18. Ushuaia til Buenos Aires
I dag ankommer vi til Ushuaia. Vi bliver kørt tilbage til lufthavnen for at flyve tilbage til Buenos Aires, hvor vi har en nat på hotel. Du har her mulighed for at tage på en udflugt med "middag og tango i Buenos Aires" fra kl. 20.00 til 00.00 (tillæg for udflugt).

Dag 19. Oplev Buenos Aires 
Vi spiser en god morgenmad, og du har nu dagen til fri disposition, eller du kan tage med på udflugten "Tur til Tigre-deltaet" fra kl. 09.00 til 13.00 (tillæg for udflugt), fordi flyet først afgår efter kl. 18.00. Om aftenen flyver vi tilbage til København.

Dag 20. Ankomst til København

Indkvartering ombord på ekspeditionsskibet M/S Midnatsol

Skibet er et moderne og veludstyret ekspeditions-krydstogtskib, og det er bygget til sejlads i den høje isklasse 1X. Med sin avancerede teknologi er skibet meget velegnet og rustet til ekspeditionssejladser i Antarktis. Ombord føles det som at være i en lille by, da der er mange forskellige faciliteter, og der lægges vægt på afslapning, reflektion og opdagelse, og ikke på kommerciel underholdning, som det ofte er tilfældet på de mere traditionelle krydstogter.

Skibet har et spændende foredragsprogram med tilbud for enhver smag. Du kan deltage i forelæsninger afholdt af kyndinge eksperter, som fortæller om deres viden. Skibet har også et "videnskabslaboratorium", hvor der laves feltarbejde – eksempelvis ved at studere meteorer fundet på Antarktis eller tre millioner år gammel is gennem et mikroskop. De øvrige medrejsende på ekspeditionen kommer fra forskellige lande, ligesom besætningen og det øvrige personale ombord er internationalt, og de taler derfor engelsk. 

Kahytskategorier:

 • Indvendig - Polar Inside
  En uspecificeret indvendig kahyt (I), hvor der ikke er vindue. Størrelsen på kahytten er op til 10 m2.
 • Udvendig - Polar Outside
  En uspecificeret udvendig kahyt (USPT/UNT), hvor man har et koøje. Der kan være begrænset udsigt, da der fx kan være en redningsbåd foran vinduet. Størrelsen på kahytten er op til 12 m2. 
 • Udvendig - Arctic Superior
  En uspecificeret udvendig kahyt med vindue/koøje (USPB). Kahytten er placeret på øvre dæk 6 (panoramadæk), 7 eller 8. 
For alle tre kahytskategorier herover gælder følgende: 
De fleste kahytter har to separate senge, hvoraf én seng kan omdannes til sofa. Nogle få kahytter har køjesenge. Kahytsplacering og nummer tildeles ombord på skibet, og vi har intet med fordelingen at gøre.
Der kan ikke garanteres en bestemt størrelse eller noget bestemt dæk. Alle kahytter har eget bad, toilet og drikkevandshane. Alle udvendige kahytter har vindue/koøje. 

Dækkene:
Dæk 9 har udendørs jacuzzi og soldæk. Desuden er der fitnessrum, sauna, bar og åben dæk.
Dæk 8 har den fantastiske to-etagers panoramasalon og derudover bibliotek, internetcafé, bar og den stemningsfulde Hamsun lounge.
Dæk 7 er kahytsdæk.
Dæk 6 er kahytsdæk med promenadedæk, der går hele båden rundt.
Dæk 5 er servicedækket med restauranter, caféer, butik og en stor foredragssal med plads til 200 tilhørere.
Dæk 4 er kahytsdæk.
De nedre dæk er med personalekahytter, bildæk samt motor- og teknikområde.Passagerkapaciteten er på 500 passagerer. Læs mere om ekspeditionsskibet M/S Midnatsol her.
Bestil

1 person. Udvendig enkelt kahyt m. begrænset udsigt, pris pr. pers.

UgeStartdatoSlutdatoVarighedPris 
5112-12-201931-12-201919 nætter62.998,- DKKBESTIL
UgeStartdatoVarighed
( nætter)
Pris 
5112-12-20191962.998,- DKKBESTIL

1 person. Indvendig enkelt kahyt, pris pr. pers.

UgeStartdatoSlutdatoVarighedPris 
5112-12-201931-12-201919 nætter65.998,- DKKBESTIL
UgeStartdatoVarighed
( nætter)
Pris 
5112-12-20191965.998,- DKKBESTIL

1 person. Arctic superior enkeltkahyt med separate senge, pris per person

UgeStartdatoSlutdatoVarighedPris 
5112-12-201931-12-201919 nætter67.998,- DKKBESTIL
UgeStartdatoVarighed
( nætter)
Pris 
5112-12-20191967.998,- DKKBESTIL

2 personer. Indvendig kahyt, frapris ved to personer

UgeStartdatoSlutdatoVarighedPris 
5112-12-201931-12-201919 nætter59.998,- DKKBESTIL
UgeStartdatoVarighed
( nætter)
Pris 
5112-12-20191959.998,- DKKBESTIL

2 personer. Udvendig delt dbl. kahyt m. begrænset udsigt, pris pr. pers.

UgeStartdatoSlutdatoVarighedPris 
5112-12-201931-12-201919 nætter62.998,- DKKBESTIL
UgeStartdatoVarighed
( nætter)
Pris 
5112-12-20191962.998,- DKKBESTIL

2 personer. Artic superior kahyt med separate senge, pris per person

UgeStartdatoSlutdatoVarighedPris 
5112-12-201931-12-201919 nætter67.998,- DKKBESTIL
UgeStartdatoVarighed
( nætter)
Pris 
5112-12-20191967.998,- DKKBESTIL
Praktiske Informationer

Kampagne: 

 • Få lige nu fly tur/retur fra København inklusiv
 • Der er et begrænset antal kahytter uden singletillæg - så når pladserne er solgt, så stiger prisen
 • Bestil din rejse mellem december og 29. marts 2019 
 • Gælder kun ved nye bestillinger 
 • Kan kombineres med 1893 ambassadør rabat 
 • Kan ikke kombineres med andre kampagner og tilbud 

Pris inkluderer:

 • Flyrejse på økonomiklasse fra København til Buenos Aires tur/retur (ved bestilling senest 29 marts)
 • Helpension ombord (dvs. morgenmad, frokost og aftensmad samt te og kaffe) 
 • 1 overnatning på hotel i Buenos Aires inden sejladsen, inklusiv morgenmad
 • 1 overnatning på hotel i Buenos Aires efter sejladsen, inklusiv morgenmad
 • Transport til/fra skibet
 • Flyrejse på økonomiklasse fra Buenos Aires til Ushuaia tur/retur 
 • Vind- og vandafvisende jakke
 • Landgange på Antarktis og aktiviteter ombord og i land
 • Professionelt engelsktalende ekspeditionshold, der holder foredrag og deltager i landgange og aktiviteter.

Ikke inkluderet i prisen:

 • Drikkepenge (det er ikke et krav, men vi anbefaler ca. 80 NOK per person per dag)
 • Drikkevarer.

Mulige tilkøb (Blandt andre):

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Tilvalgsudflugter (udflugtsliste sendes, så snart den er klar):
 • Udflugt: Bytur i Buenos Aires
 • Udflugt: Tierra del Fuego nationalpark
 • Udflugt: Køretur og gåtur til verdens ende
 • Udflugt dag 17: Middag og tango i Buenos Aires kl. 20.00 til 00.00 
 • Udflugt dag 18: Tur til Tigre-deltaet kl. 09.00 til 13.00.
Planlagte landgange vil afhænge af vejr- og isforhold:
Vi tager forbehold for ændringer i planlagte program og rejserute grundet vind- og vejr. Nogle udflugtsaktiviteter og ture med Polarcirkelbåd vil kun blive solgt ombord. Udlejning af støvler ombord.


Krav for deltagelse i rejsen:

Lægeerklæring
Det kræves at alle medbringer en lægeerklæring udfyldt på Hurtigrutens formular tidligst 8 uger inden afrejse. Formularen fremsendes sammen med øvrige dokumenter ved bestilling af rejsen. Lægeerklæringen skal afleveres ved ombordstigning.

Personlige oplysninger
Der skal udfyldes et skema med personlige oplysninger efter bestilling. Vi gør opmærksom på, at pas skal være gyldigt mindst 6 måneder efter hjemkomst.

Gå til toppen af siden