Loading...

Ekspeditionsrejser i Norge

Verdens smukkeste sørejse

Tag på en smuk sørejse slangs Norges kyst, hvor du kommer gennem fantastiske landskaber og natur udover det sædvanlige. 

Norges kyst

Fra dækket ombord på Hurtigrutens skibe kan du opleve den smukke norske kystlinje, når vi undervejs passerer bla. unikke fjeldformationer, historiske øer og krydser den usynlige grænse ved polarcirklen. Når vi lægger til kaj, kan du gå på opdagelse i charmerende byer som Trondheim, Honningsvåg og Hammerfest, hvoraf de to sidste er nogle af verdens nordligste byer. Uanset hvilken årstid du ønsker at rejse på, vil du få store oplevelser – Hvad end du er til det frodige og grønne landskab i foråret, landskabet varme, gule og røde nuancer i efteråret eller det iskolde vinterlandskab, hvor muligheden også byder sig for at se det fantastiske naturfænomen nordlyset.

View as Grid List

2 Items

per side
Nordgående sejlads fra Bergen til Kirkenes med Hurtigruten

Tag med på en nordgående forårssejlads med et af Hurtigrutens ekspeditionsskibe. Oplev de magiske fjelde, verdens smukkeste kyststrækning og måske den strålende midnatssol. 

  • Ingen dato sat
  • 7 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra CPH, Aarhus, Billund, Aalborg
Pris på forespørgsel
Sydgående sørejse fra Kirkenes til Bergen med Hurtigruten

Tag med på en sydgående sommersejlads langs verdens smukkeste kystlinje. Ombord på Hurtigrutens ekspeditionsskib vil du opleve dybe fjorde og majestætiske fjelde.

  • Ingen dato sat
  • 6 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra CPH, Aarhus, Billund, Aalborg
Pris på forespørgsel