INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

På opdagelse på Svalbard - Jagt nordlys med rejseleder

Arktiske fornøjelser

Dette er et arktisk polareventyr, hvor vi oplever polarnætterne der oplyses af stjerner, måneskin og måske nordlys grundet næsten 24 timers mørke.

In stock
Travel Code
KA-050
Fantastiske Svalbard

Longyearbyen gemmer sig mod den kolde arktiske luft kun 1350 kilometer fra Nordpolen. Man omfavnes af en stilhed der ikke findes andre steder, og det er en helt speciel oplevelse at se de sneklædte tinder og det uendelige landskab blive oplyst af nordlyset. 

Rejsens indhold

Du tager afsted fra Danmark sent på aftenen. Når du ankommer til Oslo, vil der være transfer fra lufthavnen til hotellet i Oslo (Comfort Hotel Runway). Dagen efter er der ligeledes transfer fra hotellet til lufthavnen, hvor kursen sættes mod Svalbard. Her bliver du hentet i lufthavnen og kørt til hotellet Radisson Blu Polar. Hotellet ligger i hjertet af Longyearbyen og har en fantastisk restaurant tilknyttet, hvor du kan nyde en panoramaudsigt over de majestætiske bjerge Hiorthfjellet.

Der er en danske rejseleder med på rejsen, men selve check in foregår på egen hånd.

Efter ankomst i Longyearbyen er der mulighed for at udforske området. Du kan eksempelvis besøge Svalbard Museum, hvor du kan blive klogere på Svalbards geologi, flora, og hverdagslivet på øgruppen.

Spændende udflugter inkluderet:

Nordlyssafari med Bæltevogn

Det er ikke til at undgå at se den store røde bæltevogn når den ankommer. Turen starter med et visit ved den gamle nordlysstation, hvor alt nordlys-research blev foretaget indtil for få år siden. I området vil guiderne lave flere stop undervejs for at kigge efter Aurora Borealis. Ruten videre bliver valgt efter vejr og forholdene på dagen. Der er mørketid, også kaldet polarnat, mellem den 26. oktober og 16. februar. Fænomenet betyder, at solen ikke kommer over horisonten, hvilket gør at Longyearbyen kun oplyses af gadelamper, nordlyset og månen der glitrer i sneen.

I perioden er der ydermere dobbelt chance for at se nordlys, da nordlyset også kan ses om dagen! Dette er en perfekt tur til dig som ønsker fordelen af at køre med et varmt køretøj sikkert ud af byen. Oplev den fantastiske kombinationen af mørke og glimtende himmel.  

Nordlysaften inkl. middag på Camp Barentz – 3 timer

Der er mulighed for at se nordlys over Svalbard 24 timer i døgnet i polarnatsperioden. Samspillet mellem partikler der strømmer ud af solen, solvind og jordens atmosfære skaber dette fantastiske fænomen, Aurora Borealis. Nordlyscampen, Camp Barentz, ligger ca. 10 kilometer øst for Longyearbyen ved foden af Gruve 7 fjeldet. Lejren har en fantastisk beliggenhed, hvor du har mulighed for at opleve nordlyset væk fra al lysforurening. Det vigtigste for at se nordlyset er at omgivelserne ikke er forstyrret af kunstigt lys. Bussen stopper lidt udenfor lejren, og du bliver budt velkommen af vores vært der følger dig det sidste stykke vej.

Værterne vil også være bevæbnet med rifler for at beskytte mod isbjørne. Inde i varmen er der tændt op i ildstedet, og der serveres varmt mad, mens værten tilbyder forelæsninger og billeder. Forelæsningerne vil naturligvis dreje sig om nordlyset. Vi håber selvfølgelig at opleve det magiske nordlys, men kan desværre intet garantere på nogle af dagene.

Rejseplan

Torsdag

Fly fra Billund eller København

Transfer lufthavn-hotel

Overnatning på Comfort Hotel Runway 

 

Fredag

Transfer hotel-lufthavn

Fly Oslo til Longyearbyen

Transfer lufthavn-hotel

Kl. 19:00 – Nordlysaften på Camp Barentz inkl. let middag (3 timer)

 

Lørdag

Kl. 14:00 – Nordlyssafari med hundeslæde (4 timer)

OBS! ikke med i standard pakken - kun forhåndsbestilling

Kl. 19:30 – 3 retters middag, inkl. kaffe på Restaurant Funktionærmessen


Søndag

Kl. 14:00 / 16:30 – Nordlyssafari med bæltevogn (2,5 timer)

Kl. 20:00 – 3 retters middag på Restaurant Funktionærmessen

 

Mandag

Transfer hotel-lufthavn

Fly Longyerbyen via Oslo til Billund/København

Vi tager forbehold for ændringer i rejseplanen.

Bestil

Send rejseforespørgsel

På opdagelse på Svalbard - Jagt nordlys med rejseleder
Jeg accepterer Dagamas Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Dagama må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Fly fra Billund t/r (København er UDSOLGT)
  • Mellemovernatning i Oslo 
  • Transfer til/fra lufthavnen i Oslo
  • Transfer til/fra lufthavnen i Svalbard
  • 3 x nætter i dobbeltværelse på Radisson Blu Polar inkl. morgenmad
  • 2 x 3 retters middag inkl. kaffe
  • Nordlyssafari med bæltevogn
  • Nordlysaften inkl. middag og drikkevarer
  • Dansk rejseleder

Rejsen er arrangeret i samarbejde med Travelnorth. Vi gør opmærksom på at vi ikke kan give nordlysgaranti.

Ekstra udflugt: Nordlyssafari med hundeslæde (kan tilkøbes for DKK 1.148.-)

Der er mulighed for at tilføje en ekstra udflugt, Nordlyssafari med hundeslæde, hvor den arktiske ro kombineret med de ivrige hunde giver grundlaget for en fantastisk oplevelse. Oplev de snedækkede landskaber som afspejler lyset fra månen, stjernerne – og hvis vi er heldige – nordlyset. Udover omgivelserne er det er en fornøjelse i sig selv at arbejde med polarhunde. Guiden går først med to gæster, og vi går derefter 2 og 2 på hver hundeslæde. I skiftes til at køre slæden og sidde på den. Den anbefales ikke til folk med dårlig ryg. Find tillægsudflugten med pris under "bestil".

Der er singletillæg på DKK 1000,- (allerede tilføjet i priserne)

Bestiller du online, trækkes depositum med det samme.

Det er ikke muligt at kombinere med kampagner eller ambassadørrabat

Gå til toppen af siden