Loading...

VÆLG FERIETYPE
VÆLG REJSEFORM
VÆLG UGE
VÆLG REJSEMÅL

Vælg rejsekategori         Hvorfor rejse med Ruby Rejser?                                          

  1. Du er i gode hænder og godt sikret, hvis din rejse mod forventning ikke kan gennemføres.
  2. Vi er medlem af Rejsegarantifonden med nr. 206.
  3. Vi giver dig prisgaranti, så du ikke finder rejsen billigere andre steder.
  4. Du får personlig vejledning på telefon og mail.
  5. Vi kender turene og har været der selv.

Tryghedsgaranti

Hos Ruby Rejser tilbyder vi tryghedsgaranti, der gør, at du kan booke din næste rejse helt uden bekymringer. Hvis din pakkerejse ikke kan gennemføres som følge af Corona, er du dækket af Pakkerejseloven og vores medlemskab af Rejsegarantifonden, der sikrer, at du får pakkerejsens pris retur.

Læs om tryghedsgaranti

Hvad er du til?
Læs mere

Rundrejser i Vietnam

Oplev alle Vietnams højdepunkter

Vietnam er en verden for sig med sine rige kulturskatte og mageløse naturoplevelser. Prøv en kulturel rundrejse eller en aktiv vandre- eller cykelferie i det smukke land.

Læs mere

Nordlys

Oplev det magiske naturfænomen

Vi har udvalgt nogle af verdens absolut smukkeste destinationer med de bedste muligheder for at opleve nordlys - såsom Svalbard, Tromsø, Island og rejser langs Norges kyst. Tag med på eventyr!

Læs mere

Kulturrejser

Rundrejser i spændende lande

Udforsk historiske monumenter, lokal gastronomi, fremmede skikke og smuk natur på vores oversøiske rundrejser og europæiske kulturrejser. Få en kulturel oplevelse af de helt store!

Læs mere

Cykelferier

Stort udvalg af cykelferier

Oplev Europas skønneste landskaber og Asiens kulturelle monumenter fra to hjul. På en cykelferie med Ruby Rejser er der tid til at indsnuse natur og kultur - og ikke mindst nyde pauser med lokale smagsoplevelser.

Læs mere

Vandreferier

Kom helt tæt på naturen

Snør vandrestøvlerne, find vandrestavene frem og tag med på en naturskøn vandretur i Europas smukke bjerge eller Asiens vilde højder. Vi har vandreferier for alle niveauer!

Læs mere

Krydstogter

Oplev Middelhavet og Caribien

Hos DaGama har vi et stort udvalg af skønne krydstogtrejser til både Middelhavet og Caribien. Du vil opleve krystalklart hav, lækre strande, høj sol, smukke udsigter og lækre skibsfaciliteter. På et krydstogtsskib keder du dig aldrig.