Centara Grand Beach Resort & Villas

Utroligt dejligt luksuresort ved Ao Nang - direkte på privat, fin strand
  

 
Virkelig lækkert luksushotel på privat strand ved Ao Nang. Der er en 5 minutters sejltur til Ao Nang by. Her bliver selv den mest kræsne gæst tilfreds.
Hotellet er beliggende imellem regnskov og klipper på den ene side, og det smukke hav på den anden side. Hotellet byder på alt, hvad man kan forvente af et hotel i denne kategori - fitnesscenter, ikke-motoriseret vandsportsfaciliteter, tennis, swimmingpools med jacuzzi og børnepool, 3 gode restauranter og den fantastiske Cenvaree spa.
Alt er bygget i fin thaistil - værelserne er store (minimum 72 m2) og har stor balkon med udsigt til have eller havet. Alle værelser har badekar, minibar, gratis kaffe/ te, satellit tv, hårtørrer og safe. Her er også muligt at få eget spa på balkonen for en lille merpris.
Et virkelig fantastisk resort, som vi varmt kan anbefale for jer, der gerne vil slappe fudlstændig af og nyde den smukke natur.
NB. der sejles til resortet - det tager 5 minutter til Ao Nang by, og der er båd frem og tilbage flere gange dag/ aften. Alternativt kan man gå over klipperne til Ao Nang - det tager ca. 15 minutter.