Loading...

Kør selv ferie i Norge

Høje fjelde, dybe fjorde og imponerende vejstrækninger

I det langstrakte land mod nord overgår det ene natursceneri det andet. Tag på en kør-selv-ferie i Norge, hvor du ikke skal holde dig til ét område, men i egen bil og eget tempo kan udforske landets natur og kultur.

Eventyrlige Norge har noget for enhver smag

På en rundrejse i Norge har du friheden til selv at bestemme, hvilke stop du gør, når du bevæger dig igennem de afvekslende landskaber og hyggelige byer. Du kan frit vælge at vandre en ekstra tur i den storslåede natur, besøge forskellige seværdigheder eller dvæle ved de smukke udsigter, du kommer forbi. Undervejs på ferien bliver du indlogeret på vores nøje udvalgte overnatningssteder, så du er sikret gode muligheder for at lade op til de mange indtryk.

Hos vores nordiske nabo er kontrasterne mange. I det vestlige Norge skærer de smalle fjorde sig langt ind i landet, omgivet af stejle fjelde med brusende vandfald og gletsjere. Her er spændende arkitektur, gastronomiske madoplevelser og frodige dale, hvor der dyrkes frugt på livet løs. I det østlige Norge ligger landets hovedstad Oslo, der rummer et imponerende kultur- og shoppingudbud. I det nordlige Norge, hvor Atlanterhavets og Ishavets iskolde vande mødes, finder du Nordkap. Her indbyder det åbne og meget spektakulære landskab til arktiske eventyr.

Hos Ruby Rejser glæder vi os til at byde dig velkommen på en rundrejse i Norge. Herunder kan du gå på opdagelse i vores oplevelsesrige kør-selv-ferier, så du kan finde lige den rejse, der passer bedst til dig.

View as Grid List

3 Items

per side
10 dages rundrejse i Norge

Oplev kontrasterne på tæt hold, når du bevæger dig gennem Norges betagende natur, der blandt andet byder på maleriske fjorde, imponerende gletsjere og brusende vandfald.

 • Individuel afrejsedag
 • 9 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 6.998,- DKK
18 dages rundrejse i Norge

Denne rundrejse fører dig til den unikke og charmerende øgruppe Lofoten samt til den barske, men flotte natur ved Europas nordligste punkt Nordkap.

 • Individuel afrejsedag
 • 18 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 12.798,- DKK
7 dages rundrejse i Norge

Oplev tre berømte fjorde: den maleriske Hardangerfjord, den smukke Geirangerfjord og den spektakulære Sognefjord.

 • Individuel afrejsedag
 • 6 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 5.598,- DKK