VÆLG FERIETYPE
VÆLG REJSEFORM
VÆLG UGE
VÆLG REJSEMÅL
Loading...

Krydstogt

Oplevelser for livet

Oplev verden fra søsiden af

Tag på eventyr med DaGama og få kombineret fantastisk ferie på havet med en masse skønne destinationer. På krydstogterne er der masser af lækre faciliteter, så der er underholdning at finde for enhver smag. Fælles for vores krydstogter er, at du kommer til at besøge en række spændende destinationer undervejs. Eksempelvis kommer vores krydstogt i Caribien forbi flere destinationer i Mexico, Honduras og Miami. 

 

Se vores udvalg af rejser
View as Grid List

4 Items

per side
 • Sejlads med Tallink Silja Line

  Oplev kulturelle Stockholm og den moderne middelalderby, Tallinn, på dette spændende minikrydstogt. Begge byer byder på gode muligheder for shopping, kulturelle oplevelser, lækker mad og hygge. Inklusive fly fra København/Billund t/r.

  Ingen dato sat
  3 nætter
  Forespørg
  Fly fra København eller Billund
 • Oplev Kroatiens skønne natur, kultur, historie og gastronomi

  Tag med vores egen Ruby-gruppe på 8 dages krydstogt i det sydlige Kroatien, hvor vi besøger alle højdepunkter i det skønne Dalmatiske Øhav. Rejsen er inklusiv fly fra København og med dansk turleder.

  1 afrejse
  7 nætter
  Fra 8.998,- DKK
  Fly fra København
 • Flodsejlads på Volga til Sankt Peterborg og Moskva

  12 dages enestående flodsejlads med dansk rejseleder ad den sagnsomspundne Volga

  Ingen dato sat
  11 nætter
  Forespørg
  Fly fra København
 • Højtstående sol, uforglemmelige oplevelser og dansk rejseleder

  Tag på opdagelse i det fantastiske Caribiske Øhav, hvor du undervejs på rejsen kan opleve Mexico, Miami og Honduras. Om det er afslapning eller opdagelse som er sagen, er der noget for enhver smag. Rejsen byder på et forbløffende krydstogt med fantastiske faciliteter ombord, smukke hvide sandstrande og ikke mindst oplevelser for livet

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Fly fra København eller Billund