INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Krydstogt fra Dubai til Italien

Krydstogt: Dubai - Muscat - Aqaba - Athen - Catania - Napoli - Savona mm.

Hop ombord på det luksuriøse krydstogtskib Costa Diadema, der tager dig helt fra Dubais røde ørkensand og imponerende skyskrabere til Italiens farverige kystbyer og verdensberømte køkken. 

In stock
Travel Code
CRU-206

Det kan du glæde dig til

Tag med på dette vidunderlige krydstogt på det moderne skib Costa Diadema, og oplev nogle af verdens mest fantastiske seværdigheder - fra arabiske ørkenvidder til italienske kystlinjer.

Eventyret starter i den imponerende storby Dubai, hvor du har god tid til at mærke den arabiske stemning, gå på opdagelse i ørkensandet og besøge de storslåede skyskrabere. Herfra sejler du til byen og Emiratet Fujairah og videre til Oman og Jordan. Ombord på Costa Diadema skal du herefter passere den imponerende 163 km lange Suezkanal i Egypten, der gør det muligt for skibe at sejle fra Asien til Europa uden at sejle rundt om Afrika. Du ankommer til Middelhavet, hvor krydstogtskibet lægger til kaj i spændende græske byer, inden rejsen slutter i Italien. Du vil opleve en historisk, kulturel og naturskøn ferie til steder, der er værd at skrive hjem om.

Costa Diadema har alt, hvad du har brug for på krydstogtet. Det venlige og professionelle personale vil sikre dig en behagelig rejse uden problemer, og de mange aktiviteter for børn og voksne gør rejsen til søs både sjov og behagelig. Skibet har et stort wellness-område, swimmingpools og boblebad, teater, biograf, et stort shopping-område, et væld af restauranter og barer og meget meget mere.

Rejseplan

Dag Lokation Ankomst Afgang
1 Afrejse fra Danmark - -
2-3 Dubai - -
4 Afsejling fra Dubai - 12:00
5 Khor Fakkan (Fujairah) 07:00 19:00
6 Muscat 10:00 -
7 Muscat - 18:00
8 Til søs - -
9 Salalah (Oman) 09:00 18:00
10-14 Til søs - -
15 Aqaba 08:00 22:00
16-18 Til søs - -
19 Athen 07:00 16:00
20 Heraklion 08:00 20:00
21 Til søs - -
22 Catania 08:00 18:00
23 Napoli 08:00 18:00
24 Civitavecchia 08:00 18:00
25 Savona og Nice 08:00 -
26 Hjemrejse - -

Kort

Dagsprogram

Dag 1. Afrejse fra Danmark
Afrejse fra Danmark om aftenen og ankomst til Dubai næste morgen.

Dag 2. Dubai, De Forenede Arabiske Emirater
Efter ankomst til eventyrlige Dubai om morgenen er der transfer fra lufthavn til hotel. Herefter skydes eventyret igang i den ultramoderne storby, der bl.a. kendetegnes ved luksuriøs shopping, et livligt natteliv, glitrende skyskrabere, der rager ind i himlen og ildrød ørken, der strækker sig uendeligt. Mulighederne er mange, og det er så godt som umuligt at kede sig i denne livlige ørkenoase. Overnatning på hotel i Dubai.


3. Dubai, De Forenede Arabiske Emirater
Efter en god nats søvn venter endnu en dag i den arabiske storby Dubai. Mærk den arabiske magi, når du besøger de farverige, lokale souks (markeder), der bugner af søde, tørrede frugter, farverige, vævede tæpper og smagfulde krydderier. Husk også at gå en tur forbi verdens højeste bygning, Burj Khalifa, det vidunderlige hotel, Burj Al Arab, og det kunstige øhav, Palm Jumeirah, hvis skønhed overgår fantasien. Senere på dagen er der check in på skibet, så du er klar til afsejling i morgen. 


Dag 4. Afsejling fra Dubai
Få det sidste ud af den arabiske luksusby, inden du stikker til søs. Gå en tur på den smukke havnefront eller få ordnet den sidste shopping. Herefter sættes kursen mod åbne vidder og dit krydstogteventyr er for alvor skudt i gang.


Dag 5. Khor Fakkan (Fujairah)
I dag ankommer du til byen og Emiratet, Fujairah, tidligt om morgenen. Du er ikke langt fra det populære feriested ved bugten Khor Fakkan, og området byder på fascinerende arv og storslåede naturlandskaber. Du kan nyde arkæologiske vidundere på Fujairah Museum eller fordybe dig i regionens historie med et besøg til den traditionelle landsby, Al Badiya. Du kan også nyde den imponerende udsigt fra Hajar-bjergene.


Dag 6-7. Muscat
I dag ankommer du til sultanernes hovedstad – byen og havnen Muscat. Muscat er beliggende i den smukke Oman-golf og afspejler tydeligt sultanatet Omans økonomiske styrke. Besøg den majestætiske Royal Opera, oplev den moderne arkitektur af Sultan Qaboos store moské og opdag omanske traditioner i det smukke Museum Bait Al Zubair. Du kan også gå på opdagelse i centrum af den gamle bydel, hvis historiske og kulturelle arv giver stedet en helt uimodståelige charme.


Dag 8. Til søs
Dagen i dag tilbringes på havet, og der er rig mulighed for at gå på opdagelse i skibets mange faciliteter. Nyd solen og udsigten fra en solseng på dækket eller køb smukke gaver fra en af de mange butikker. Til frokost kan du hoppe ombord i den overdådige buffet, og til aften kan du skyde hyggen i gang med et glas rød- eller hvidvin fra en af de mange vinbutikker og vinbarer.


Dag 9. Salalah
Salalah er den næstvigtigste by i sultanatet Oman og er samtidig hovedstad i den sydlige provins, Dhofar. Byen er særlig kendt for sine bananplantager, smukke strande og sprudlende dyreliv i havet. Den årlige monsun transformerer ørkenterrænet til grønne, frodige landskaber i løbet af sommeren, hvilket gør naturens udtryk meget sæsonafhængig. Besøg den arkæologiske park Al Baleed, nyd alle tiders udsigt fra stranden i Al Fazayih, og beundr det storslåede Museum om Røgelsens land, der skildrer Salalahs brug af den ældgamle tradition om brugen af denne velduftende, vegetabilske harpiks.


Dag 10-14. Til søs
Med flere sammenhængende dage til søs er der ingen undskyldning for ikke at få udnyttet Costa Diademas mange aktivitetsmuligheder. Blev underholdt i den nye 4D biograf eller det spændende teater, eller forkæl dig selv i det 8000 m² store Samsara Spa, der byder på fitnesscenter, pool, sauna og tyrkisk spa. Du kan også slappe af med kølige drinks og lækker mad, der inspireres af den lokale gastronomi, vi sejler forbi.


Dag 15. Aqaba
I dag lægger du til kaj ved endnu en arabisk drøm: Aqaba, der er Jordans eneste havneby og dermed eneste udgang til havet. Aqaba er en af de fineste juveler ved Det Røde Hav, og du har nem adgang til den smukke forsvundne by Petra, der er et af verdens syv nye vidundere. Det smukke feriested byder også på berømte dykkerområder og det beskyttede ørkenvildnis, Wadi Rum, der består af dramatiske sandstensbjerge.


Dag 16-18. Til søs
De næste par dage tilbringes til søs, og Costa Diadema skal nu passere den imponerende 163 km lange Suezkanal i Egypten, der gør det muligt for skibe at sejle fra Asien til Europa uden at sejle rundt om Afrika. Endnu et par dage på havet giver dig mulighed for at smage på udvalget i skibets mange forskellige restauranter og 15 luksuriøse barer og lounger. Besøg fx den elegante Ferrari vinbar, hvor du kan nyde enestående italienske bobler. Du kan også sætter tænderne i en af de bedste burgere nogensinde eller nyde lækre specialiteter lavet af japanske kokke. Hvis du er passioneret omkring madlavning, kan du også deltage i en kokke-forestilling i det populære Bravo Chef-show.


Dag 19. Athen
Som vuggen for græsk kultur byder Athen dig i dag velkommen til havnen Piræus. Piræus er den største havn i Europa, og du har nem adgang til byen, der byder på et hav af græske fornøjelser. Tag dig tid til at besøge Akropolis og dets spændende museum, stop ved det mytiske tempel, Parthenon og oplev den store åbne plads, Oldtidens Agora. Før du forlader byen, kan du også besøge det olympiske stadion eller nyde en spektakulær udsigt ved Capo Sunio.


Dag 20. Heraklion
I dag ankommer du til et kernepunkt i Middelhavets historie - Kreta. Her lever myterne om Theseus, Minotauren i labyrinten ved Knossos og Ariadnes berømte tråd i bedste velgående og er nogle af de bedst kendte myter i verden. Kretas hovedby, Heraklion, er også øens primære havneby, og forkæl endelig dig selv med en hyggelig gåtur i det livlige havneområde. Gå ikke glip af et besøg ved Knossos-paladset, den billedskønne landsby Kritsas og den gamle bydel. Byens oldgamle, minoiske ruiner og dens labyrint af korridorer og værelser bragte den berømte græske myte om labyrinten til live. Heraklion er indbegrebet af charme.


Dag 21. Til søs
Endnu en dag til søs gør det muligt at gå på opdagelse i skibets underholdningsmuligheder, og Broadways magi funkler her på havet. Hver aften er der en spændende forestilling, der engagerer både unge og ældre, så der er rig mulighed for at dyrke sin kunstneriske side. Som altid vil også smagsløgene forkæles, og hvor Stillehavet og Middelhavet mødes, kan du nyde Stillehavets fusionsgastronomi i en menu fuld af smag og innovation.


Dag 22. Catania
I dag ankommer du til den ældgamle havneby, Catania, I Sicilien. Området er rigt på monumenter, ældgamle traditioner og overdådig mad, så der er masser af kultur at gå på opdagelse i. Havnen i Catania er kun ca. 300 meter fra det historiske centrum, så et besøg ved byens vartegn, Piazza del Duomo, er oplagt. Palazzo Biscari, der er en af de mest imponerende og majestætiske bygninger på hele Sicilien, er også lige rundt om hjørnet, mens en flot udsigt til vulkanen Etna viser sig, hvis du ser mod nord.


Dag 23. Napoli
Velkommen til selve hjertet af Middelhavet – Napoli. Den uovertrufne by stråler af charme og lækre madoplevelser, og du kan roligt glæde dig til at nyde lokale specialiteter som pizza, sfogliatelle og kaffe. Napolis havn ligger centralt placeret i byen og giver dig nem adgang til hyggelige gader og fine butiksruder. Besøg den arkæologiske udgravning i Pompeij, hvor du kan fordybe dig i historien og ruinerne af den antikke, romerske by. Du kan også lade dig fortrylle af de smukke landskaber mellem bakkesiden Posillipo og Vesuv eller besøge Kirken Gesù af Nuovo.


Dag 24. Civitavecchia
Civitavecchia er havneby for Rom og bevarer stadig spor af sin verdensberømte historie. Særligt Michelangelo Fortet og den gamle by med vægge fra det 9. århundrede bevidner en storslået, middelalderlig fortid. Udnyt også opholdet til at besøge Rom og dens verdensberømte monumenter: forummet, Colosseum, Pantheon, Trajans kolonne, Skt. Peters basilika, Vatikanmuseerne, det Sixtinske Kapel, Trevi-fontænen, Piazza Navona, Piazza Venezia, Den Spanske Trappe og meget mere.


Dag 25. Savona
Eventyrets sidste havn er nået her i Savona, der kan bryste sig af at være en af Den Italienske Rivieras absolut kønneste. Milde vintre og lune somre skaber en enestående skøn natur, der udgør et fremragende udgangspunkt for at tage ud og udforske Ligurien. Savona er kendt for Priamar Fortress, som har domineret byen siden det 16. århundrede, og for sit historiske centrum, hvor du kan besøge den smukke katedral. Herfra går turen til Nice, hvor du indkvarteres på et skønt hotel, der skal være vært for din sidste nat på rejsen.


Dag 26. Nice og hjemrejse
Eventyret er nået til vejs ende, og efter transfer til lufthavnen går turen hjem til Danmark med rygsækken fyldt til randen af spændende oplevelser. 

Skibet og kahytterne

Ved rejsens start indkvarteres du ombord i den valgte kahytstype på det lækre krydstogtskib Costa Diadema fra 2014. Skibet byder på en lang række fantastiske oplevelser og aktiviteter for alle. Du kan blandt andet blive underholdt i skibets 4D biograf, gå på casino, i teater, tage på shoppetur i de mange attraktive butikker og meget mere. Du kan også nyde sejlturen indenfor i det 8000 m² store Samsara Spa, der byder på fitnesscenter, thalassotherapy pool, sauna og tyrkisk spa eller udenfor ved de mange swimmingpools og boblebade. Skibet har en lang række forskellige restauranter med alt fra gourmet til pizza samt 15 luksuriøse barer og lounger.

Du har følgende indlogeringsmuligheder på dit ophold ombord:

 • Indvendig kahyt
  Denne kahyt er 14 m², uden vindue og indeholder eget bad med bruseniche og toilet, TV, telefon, sminke- og arbejdsbord med spejl, minibar, hårtørrer, aircondition og pengeboks. Alle indvendige kahytter er med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Nogle af kahytterne har køjesenge, som giver plads til 3-4 personer.
 • Udvendig kahyt med havudsigt
  Denne kahyt er 17 m², har vindue med havudsigt og indeholder eget bad med bruseniche og toilet, TV, telefon, sminke-/arbejdsbord med spejl, minibar, hårtørrer, aircondition og pengeboks. Alle udvendige kahytter er med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Nogle af kahytterne har køjesenge, som giver plads til 3-4 personer.
 • Balkonkahyt med havudsigt
  Denne kahyt er 20 m² med egen balkon på cirka 3,5 m² og indeholder eget bad med bruseniche og toilet, TV, telefon, sminke-/arbejdsbord med spejl, minibar, hårtørrer, aircondition og pengeboks. Alle udvendige kahytter med balkon er med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Nogle af kahytterne har sovesofa eller køjesenge, som giver plads til 3-4 personer.

NB! Alle vores kahytter er såkaldte Premium kahytter, der er de bedst placerede kahytter på skibet. Ved køb af disse har du, udover morgenmad i restauranten, også mulighed for at få kontinental morgenmad serveret direkte i kahytten. Du har tilmed frihed til selv at bestemme, hvornår du spiser aftensmad i restauranten.

Her kan du se en oversigt over skibets dæksplan, og hvis du vil vide mere om de praktiske dele af livet ombord, kan du finde lidt om det her

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Krydstogt fra Dubai til Italien
Jeg accepterer Dagamas Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Dagama må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Flyrejse tur/retur fra valgte lufthavn (se mulige lufthavne og eventuelle tillæg under ”Bestil”)
 • Transfer fra lufthavn til hotel i Dubai
 • Transfer fra skib i Savona til hotel i Nice
 • Transfer fra hotel til lufthavn i Nice
 • 1 overnatning på hotel i Dubai inkl. morgenmad
 • 1 overnatning på hotel i Nice inkl. morgenmad
 • Krydstogtsejlads fra Dubai til Italien
 • Helpension, drikkepenge og alle afgifter
 • Vand, te, kaffe og juice til morgenmad og frokost
 • Fri adgang til skibets swimmingpools, jacuzzis, fitnesscenter og teater
 • Alle gebyrer, skatter og afgifter

Prisen inkluderer ikke:

 • Drikkevarer (kaffe, vand, øl, sodavand, vin, spiritus, minibar i kahyt og lign.)
 • Spisning i specialrestauranter
 • Udflugter og evt. forsikringer
Tilkøb:
 • Drikkepakke Più Gusto (cocktails, sodavand, mineralvand, varme drikke, øl, vin, mm.) - 5500,- pp.
 • Drikkepakke Pranzo & Cena (vin, sodavand, øl, mineralvand i forbindelse med frokost og middag) - 3150,- pp.
 • NB! Personer i samme kahyt skal vælge samme drikkepakke. Drikkepakken vælges på bookingsiden, hvor priser også fremgår.

Rejsedokumenter og forsikring:
På denne tur kræves det, at du har et pas, der er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst. 
Du bør ligeledes sikre dig, at du har en rejseforsikring, der dækker hele verden, da du rejser udenfor Europa, hvor den danske sygesikring intet dækker. 

Flyinformation:

 • Afrejse 12. marts 2020
  - Fra Aalborg kl. 18:55 over København til Dubai med ankomst kl. 09:00 dagen efter
  - Fra København kl. 23:25 til Dubai med ankomst kl. 09:00 dagen efter
 • Hjemrejse 6. april 2020
  - Fra Nice kl. 13:30 over København til Aalborg med ankomst kl. 17:25
  - Fra Nice kl. 13:30 til København med ankomst kl. 15:45  


NB! Rejsen gennemføres ved minimum 10 deltagere, der alle skal være tilmeldt senest 45 dage før afrejse. Hvis minimumsantallet ikke opnås inden fristen, forbeholder vi os retten til at aflyse rejsen – vi refererer her til opsigelsesreglerne i vores gældende rejsebetingelser. Vi tager forbehold for ændringer i rejseprogrammet ved flyændringer eller uforudsete ting.

Bestiller du online, betales depositum med det samme. Prisen kan ikke kombineres med andre kampagner eller rabatter. 

Gå til toppen af siden