INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Krydstogt fra Italien til Dubai

Krydstogt: Savona - Civitavecchia - Palermo - Athen - Haifa - Muscat - Abu Dhabi - Dubai - mm.

11.998,00 kr
In stock
Travel Code
CRU-205
Det kan du glæde dig til

Hop med ombord på dette fantastiske krydstogt, hvor du vil opleve nogle af verdens mest imponerende seværdigheder. Det moderne krydstogtskib Costa Diadema tager dig med hele vejen fra Italien og videre til Grækenland og Israel. Herfra vil I passere Suezkanalen til Jordan og Oman, for til sidst at slutte rejsen i de imponerende, arabiske storbyer Abu Dhabi og Dubai. Du vil opleve en historisk, kulturel og naturskøn ferie til steder, der er værd at skrive hjem om.

Costa Diadema tilbyder et væld af aktiviteter for både børn og voksne. Skibet har blandt andet et stort wellness-område, swimmingpools og boblebad, teater, biograf, et stort shopping-område og et væld af lækre restauranter og barer. Det venlige og professionelle personale vil fra start til slut give dig en skøn og behagelig rejse.

Rejseplan
Dag Lokation Ankomst Afgang
1 Ankomst til Milano og afsejling fra Savona - 17:00
2 Civitavecchia, Italien 08:00 18:00
3 Palermo, Italien 09:00 17:00
4 Til søs - -
5 Athen, Grækenland 08:00 18:00
6 Heraklion 08:00 18:00
7 Til søs - -
8 Haifa, Israel 06:00 22:00
9-10 Til søs - -
11 Aqaba, Jordan 08:00 22:00
12-15 Til søs - -
16 Salalah, Oman 08:00 18:00
17 Til søs - -
18 Muscat, Oman 08:00 18:00
19 Khasab, Oman 08:00 20:00
20 Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater 08:00 18:00
21 Dubai 08:00 -
22 Dubai - Hjemrejse -
Dagsprogram

Dag 1. Afrejse
Du flyver fra Danmark til Milano og bliver transporteret til krydstogtskibet i Savona, hvor den fantastiske rejse mod Dubai begynder.

 

Dag 2. Civitavecchia, Italien
Tilbring dagen i Civitavecchia eller i en af de hyggelige omkringliggende italienske byer. Du kan blandt andet tage på udflugt til Rom og gå på opdagelse i byens spændende historie, se de smukke kirker og museer eller blot nyde den italienske atmosfære på en gåtur i de gamle, charmerende gader.

Dag 3. Palermo, Italien
I Palermo kan du udforske den sicilianske historie i arkitekturen eller på de anerkendte streetfood-markeder. Slap af i solen og nyd middelhavets fantastiske økosystem i naturreservatet Lo Zingaro; eller tag til byen Salemi, og besøg de gamle gader og det majestætiske, normanniske slot.

 

Dag 4. På havet
Du er til søs hele dagen og har masser af tid til at udforske skibets mange underholdningsmuligheder; Se de flotte shows, gå i biografen eller deltag i det daglige aktivitetsprogram.

Dag 5. Piræus/Athen, Grækenland
Skibet er nået til Grækenland og lægger til i havnen i Piræus. Herfra går turen med bus langs kysten til Athen, hvor du blandt andet kan opleve de historiske templer og Akropolis.

 

Dag 6. Heraklion/Kreta, Grækenland
Næste dag når du i havn på ferieøen Kreta. Nyd en afslappende dag på stranden i de hyggelige gader og oplev det historiske palads Knossos.

 

Dag 7. På havet 
Du tilbringer dagen på Middelhavet; nyd sejlturen og hvis du endnu ikke besøgt det lækre shoppingområde og de mange restauranter og barer ombord på skibet, kan du gøre det her.

Dag 8. Haifa, Israel

Det sidste stop i Middelhavet er Israel. Du ankommer til byen Halifa, hvorfra du kan tage på udflugt til Betlehem og Jerusalem eller opleve den fantastiske følelse af at flyde i det Døde Hav.

Dag 9-10. På havet gennem Suezkanalen
Kursen er sat mod Det Røde Hav. Costa Diadema skal nu passere den imponerende 163 km lange Suezkanal, der gør det muligt for skibe at sejle fra Europa til Asien uden at sejle rundt om Afrika.

Dag 11. Aqaba, Jordan
Du ankommer til havnebyen Aqaba, der er berømt for sine smukke feriesteder og gode dykkemuligheder. Gå ikke glip af den smukke oldtidsby Petra; et historisk sted og en af verdens syv vidundere.

 

Dag 12-15. På havet
Krydstogtet fortsætter gennem Det Røde Hav og Aden-golfen. Nyd sejlturen og slap af ved de lækre uden- og indendørs pools og jacuzzier eller i den store spa- og wellnessafdeling.

Dag 16. Salalah, Oman
Efter fire dage på havet er skibet sejlet til det østlige hjørne af den arabiske halvø og ankommet til Oman. Her kan du blandt andet beundre det storslåede Museum om Røgelsens Land og nyde alle tiders udsigt fra stranden i Al Fazayih.

Dag 17. På havet
Skibet sejler videre til Omans smukke hovedstad, Muscat

Dag 18. Muscat, Oman
Den charmerende hovedstad er takket være sin historiske og kulturelle arv en af Mellemøstens smukkeste perler. Oplev den majestætiske Royal Opera, arkitekturen af Sultan Quaboos’ imponerende moské eller bliv klogere på de omanske traditioner i museet Bait Al Zubair.

Dag 19. Khasab, Oman
Sidste stop i Oman er det naturskønne Khasab. Byen er kendetegnet ved den vidunderlige natur og den fantastiske tilstedeværelse af fjorde i det persiske hav.

 

Dag 20. Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater
De Forenede Arabiske Emiraters hovedstad Abu Dhabi er en imponerende historisk by. Gå ikke glip af den smukke moské Sheikh Zayed.

 

Dag 21. Dubai
Rejsen sidste destination er eksotiske Dubai. Oplev magien i denne storslåede by, hvor nogle af verdens højeste skyskrabere bryder med den endeløse ørken. Du kan opleve den højeste bygning i verden, Burj khalifa, det smukke hotel Burj al Arab og det skønne kunstige øhav Palm Jumeirah.

Dag 22. Hjemrejse
Eventyret lakker mode enden og det er blevet tid til hjemrejse. Du bliver transport til lufthavnen i Dubai og flyet går hjem til Danmark.

Skib og kahytter

Ved rejsens start indkvarteres du ombord i den valgte kahyttype på det lækre krydstogtskib Costa Diadema fra 2014. Skibet byder på en lang række fantastiske oplevelser og aktiviteter for alle. Du kan blandt andet blive underholdt i skibets 4D biograf, gå på casino, i teater, tage på shoppetur i de mange attraktive butikker og meget mere. Du kan også nyde sejlturen indenfor i det 8000 m² store Samsara Spa, der byder på fitnesscenter, thalassotheraphy pool, sauna og tyrkisk spa eller udenfor ved de mange swimmingpools og boblebade. Skibet har en lang række forskellige restauranter med alt fra gourmet til pizza samt 15 luksuriøse barer og lounger.

Du har følgende indlogeringsmuligheder på dit ophold ombord:

 • Indvendig kahyt
  Denne kahyt er 14 m², uden vindue og indeholder eget bad med bruseniche og toilet, TV, telefon, sminke- og arbejdsbord med spejl, minibar, hårtørrer, aircondition og pengeboks. Alle indvendige kahytter er med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Nogle af kahytterne har køjesenge, som giver plads til 3-4 personer.
 • Udvendig kahyt med havudsigt
  Denne kahyt er 17 m², har vindue med havudsigt og indeholder eget bad med bruseniche og toilet, TV, telefon, sminke-/arbejdsbord med spejl, minibar, hårtørrer, aircondition og pengeboks. Alle udvendige kahytter er med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Nogle af kahytterne har køjesenge, som giver plads til 3-4 personer.
 • Balkonkahyt med havudsigt
  Denne kahyt er 20 m² med egen balkon på cirka 3,5 m² og indeholder eget bad med bruseniche og toilet, TV, telefon, sminke-/arbejdsbord med spejl, minibar, hårtørrer, aircondition og pengeboks. Alle udvendige kahytter med balkon er med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Nogle af kahytterne har sovesofa eller køjesenge, som giver plads til 3-4 personer.

NB! Alle vores kahytter er såkaldte Premium kahytter, der er de bedst placerede kahytter på skibet. Ved køb af disse har du, udover morgenmad i restauranten, også mulighed for at få kontinental morgenmad serveret direkte i kahytten. Du har tilmed frihed til selv at bestemme, hvornår du spiser aftensmad i restauranten.

Bestil
Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Vælg antal af rejsende X
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Uge 45: Startdato 02.11.2019 varighed 21 nætter

Fra 11.998,- DKK
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Flyrejse t/r fra valgte lufthavn (se mulige lufthavne og eventuelle tillæg under ”Bestil”)
 • Transfer lufthavn-skib tur/retur
 • Krydstogtsejlads fra Italien til Dubai
 • Helpension, drikkepenge og alle afgifter
 • Vand, te, kaffe og juice til morgenmad og frokost
 • Fri adgang til skibets swimmingpools, jacuzzis, fitnesscenter & teater
 • Alle gebyrer, skatter og afgifter

Prisen inkluderer ikke:

 • Drikkevarer, dvs. kaffe, vand, øl, sodavand, vin, spiritus, minibar i kahyt og lign.
 • Spisning i specialrestauranter
 • Udflugter og evt. forsikringer
Tilkøb:
 • Drikkepakke Più Gusto (cocktails, sodavand, mineralvand, varme drikke, øl, vin, mm.)
 • Drikkepakke Pranzo & Cena (vin, sodavand, øl, mineralvand i forbindelse med frokost og middag)
 • NB! Personer i samme kahyt skal vælge samme drikkepakke. Drikkepakken vælges på bookingsiden, hvor priser også fremgår.

Flyinformation:

 • Afrejse 2. november 2019 
  - Fra Billund kl. 06:45 over Brussels til Milano med ankomst kl. 11:20.
  - Fra København kl. 06:10 over Paris til Milano med ankomst kl. 10:25.

 • Hjemrejse 23. november 2019
  - Fra Dubai kl. 08:30 over Istanbul til Billund med ankomst kl. 17:50
  - Fra Dubai kl. 10:20 over til København med ankomst kl. 14:35  


Rejsedokumenter og forsikring:
På denne tur kræves det, at du har et pas, der er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst. 
Du bør ligeledes sikre dig, at du har en rejseforsikring, der dækker hele verden, da du rejser udenfor Europa, hvor den danske sygesikring intet dækker. 


NB! Rejsen gennemføres ved minimum 10 deltagere, der alle skal være tilmeldt senest 45 dage før afrejse. Hvis minimumsantallet ikke opnås inden fristen, forbeholder vi os retten til at aflyse rejsen – vi refererer her til opsigelsesreglerne i vores gældende rejsebetingelser. Vi tager forbehold for ændringer i rejseprogrammet ved flyændringer eller uforudsete ting.

Bestiller du online, betales depositum med det samme. Prisen kan ikke kombineres med andre kampagner eller rabatter. 

Gå til toppen af siden