INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Krydstogt til Middelhavets perler

Krydstogt: Tarragona - Mallorca - Ibiza - Olbia - Genova - Marseille

Ombord på det lækre krydstogtskib Costa Fortuna kommer du forbi en række af Middelhavets absolut dejligste byer, smukkeste strande, varmeste lokalbefolkninger og lækreste spisesteder.

In stock
Travel Code
CRU-203

Det kan du glæde dig til

På dette fantastiske krydstogt besøger du flere af Middelhavets skønneste perler. Du starter blandt Barcelonas hyggelige gågader og unikke arkitektur, kommer forbi Ibizas kridhvide strande og magiske solnedgange, inden du endelig når Frankrigs mest solrige by, Marseille. Undervejs bor du ombord på krydstogtskibet Costa Fortuna, der har alt hvad hjertet begærer af sjov, hygge og underholdning for enhver. Du kan fx lade dig fortrylle af de gode forestillinger i skibets teater, brænde ekstra energi af i fitnesscentret eller koble helt af i den imponerende wellnessafdeling. Tag med på et vaskeægte Middelhavseventyr.  

Rejseplan

Dag Lokation Ankomst Afgang
1 Ankomst i Barcelona - -
2 Barcelona - -
3 Barcelona/Tarragona - 20:00
4 Palma de Mallorca 08:00 -
5 Palma de Mallorca - 01:00
6 Ibiza 08:00 -
7 Ibiza - 7:00
8 Olbia 09:00 18:00
9 Genova 09:00 18:00
10 Marseille 08:00 17:00
11 Tarragona/Barcelona - Hjemrejse 08:00

Dagsprogram

Dag 1. Afrejse
Du rejser fra Billund eller København, og efter en kort flyvetur ankommer du til Barcelona sent om aftenen. Du kan nå at få en lille forsmag på Barcelonas natteliv, inden en god nats søvn venter på hotellet.


Dag 2. Barcelona
Efter en dejlig morgenmad på hotellet, er du nu klar til at udforske Cataloniens hovedstad, der byder på spændende kunst, unik arkitektur, hyggelige byparker og en af verdens mest populære fodboldklubber. Barcelona er en vaskeægte storby, som oser af liv og ungdom, men hvor der samtidig er bevaret en masse historiske attraktioner og seværdigheder. Besøg den ikoniske kirke, La Sagrada Familia, tag en gåtur i Parc Güell, oplev FC Barcelonas hjemmebade Camp Nou eller se et klassisk Flamenco-show. Mulighederne er mange. Om aftenen er der rig mulighed for at smage på Spanien ved at spise på en af de mange, lækre restauranter.


Dag 3. Tarragona og krydstogtstart
I dag skal du nyde det sidste af Barcelona, inden du skal videre til havnebyen Tarragona, hvor krydstogtsejladsen begynder. Efter morgenmaden på hotellet kan du gå en tur langs La Rambla, udforske de utallige charmerende gader og få lokale kulinariske oplevelser. Du kan også lige nå at udforske Tarragonas mange historiske bygninger og ruiner fra Romertiden, inden krydstogtskibet Costa Fortuna stævner ud fra havnen kl. 20.00 og nye eventyr venter.


Dag 4 og 5. Palma De Mallorca
Efter en natlig sejlads ankommer du til Mallorca om morgenen. Her lægges til havn i Palma de Mallorca, som er kendt for at være en livlig by med et pulserende natteliv. Havnen og den moderne by er omgivet af gamle mure, som giver et helt specielt indtryk, og det er ikke mindst med til at skabe en dejlig feriestemning. 
I byen er der masser af shopping-muligheder og hyggelige lokale restauranter. Der er desuden flere muligheder for udflugter. Se eksempelvis byens historiske slot, tag på sightseeing i midtbyen og se Santa Maria-katedralen eller oplev byen på cykel. 
Ombord på krydstogtskibet kan du benytte de mange faciliteter. Nyd solen på dækket, tag i wellness, se en film i 4D biografen eller noget helt fjerde. 


Dag 6. Ibiza
I dag når du til øen, der er indbegrebet af fest og sjov – Ibiza. Den populære turistdestination er dog meget mere end sjov og ballade og er bl.a. på UNESCOs verdensarvsliste. Den lille solperle har masser at byde på. Besøg fx markedet Las Dalias, der bugner af lokale varer såsom tøj og smykker eller tag en stand up paddle tur i den smukke solnedgang. Havet her et klart og lunt og giver helt eminente forhold til snorkling eller sejlads. Er du i festligt humør bør du også kigge indenfor på de mange natklubber og mærke nattelivets stemning.


Dag 7. Olbia
I dag når vi Sardiniens kyst, der mest af alt ligner en drømmedestination i Caribien. Her er maleriske strande, glimtende azurblåt hav og varmende sol, og det er ikke tilfældigt at netop denne kyst anses for at være en af de absolut smukkeste i hele Middelhavet. Skibet lægger til i havnen i Olbia, og der er ikke langt til kulturelle og historiske fornøjelser.
Besøg de romerske ruiner akvædukten og basilikaen San Simplicio, og oplev den arkæologiske udgravning af Riu Milinu eller Giants gravene i Su Mont’e s’Abe. Er du mere til natur, dykning og smukke strande er et besøg til øerne Tavolara og Molara et must. 

Dag 8. Genova
I dag når skibet til Genova, og det er ikke tilfældigt at de fleste, der besøger netop dette sted, taber sit hjerte til det. Havnen i Genova er placeret i Liguria i det nordvestlige Italien, og der er et stort udvalg af aktivitetsmuligheder til turister.
Under opholdet kan du udforske den gamle bydel, og bruge tiden på shopping og kulinariske forkælelser. Du kan også gå en tur langs gaden Via Garibaldi, der engang blev betrådt af byens mest berømte personlighed: Christopher Columbus. Du vil heller ikke gå glip af de historiske bygninger og pladser Piazza Raffaele de Ferrari, palazzi dei Rolli og Duomo di Genova.


Dag 9. Marseille
Du er nu nået til Marseille, der er Frankrigs næststørste og ældste by. Marseille er kendt som en blanding mellem kultur og handel og var i 2013 Europæisk Kulturhovedstad med særligt fokus på kunstnerisk kultur og masser af levende musik. Værd at fremhæve er også Marseilles mange strande, museer, markeder og det republikanske kvarter med stilede og karakteristiske bygninger. Tag eksempelvis på en udflugt, hvor bl.a. Marseilles skjulte perler kan opleves.


Dag 10. Tarragona/Barcelona
Dit krydstogteventyr er nået til vejs ende og du er tilbage blandt de romerske ruiner i Tarragona. Har du ikke noget at suge al historien til dig endnu, kan du lade dig underholde af de mange genopførelser af centurion-parader og gladiatorkampe, der finder sted i byen. Herefter finder du tilbage til Barcelona, hvor turens sidste overnatning bliver på hotel. 


Dag 11. Hjemrejse
Nyd en god morgenmad på hotellet og sug det sidste af Barcelona til dig, før flyveturen går hjem til Danmark igen.

Kort over rejsen

Skib og kahytter

På dette krydstogt bor du ombord på det moderne krydstogtskib Corsta Fortuna, der har en charmerende og italiensk inspireret indretning. Efter indkvarteringen i den valgte kahyttype, kan du nyde det brede udvalg af faciliteter ombord. Du kan blandt andet bruge sejlturen i skibets fine shoppingområde, gå i teater, fitnesscenter og på casino eller stille sulten og tørsten i de mange restauranter og barer. Trænger du til afslapning, tilbyder skibet 4 lækre swimmingpools og et 1300 m² stort wellness-område med mulighed for massage, kropsbehandlinger, sauna og tyrkisk bad.

Du har følgende indlogeringsmuligheder på dit ophold ombord:

 • Indvendig kahyt
  Denne kahyt er 14 m², uden vindue og indeholder eget bad med bruseniche og toilet, TV, telefon, sminke- og arbejdsbord med spejl, minibar, hårtørrer, aircondition og pengeboks. Alle indvendige kahytter er med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Nogle af kahytterne har køjesenge, som giver plads til 3-4 personer.
 • Udvendig kahyt med havudsigt
  Denne kahyt er 17 m², har vindue med havudsigt og indeholder eget bad med bruseniche og toilet, TV, telefon, sminke-/arbejdsbord med spejl, minibar, hårtørrer, aircondition og pengeboks. Alle udvendige kahytter er med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Nogle af kahytterne har køjesenge, som giver plads til 3-4 personer.
 • Balkonkahyt med havudsigt
  Denne kahyt er 20 m² med egen balkon på cirka 3,5 m² og indeholder eget bad med bruseniche og toilet, TV, telefon, sminke-/arbejdsbord med spejl, minibar, hårtørrer, aircondition og pengeboks. Alle udvendige kahytter med balkon er med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Nogle af kahytterne har sovesofa eller køjesenge, som giver plads til 3-4 personer.


NB! Alle vores kahytter er såkaldte Premium kahytter, der er de bedst placerede kahytter på skibet. Ved køb af disse har du, udover morgenmad i restauranten, også mulighed for at få kontinental morgenmad serveret direkte i kahytten. Du har tilmed frihed til selv at bestemme, hvornår du spiser aftensmad i restauranten.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Vælg antal af rejsende X
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Krydstogt til Middelhavets perler
Jeg accepterer Dagamas Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Dagama må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Flyrejse t/r fra valgte lufthavn (se mulige lufthavne og eventuelle tillæg under ”Bestil”)
 • 3 overnatninger på hotel inkl. morgenmad i Barcelona
 • Krydstogtsejlads
 • Helpension, drikkepenge og alle afgifter
 • Vand, te, kaffe og juice til morgenmad og frokost
 • Fri adgang til skibets swimmingpools, jacuzzis, fitnesscenter & teater
 • Alle gebyrer, skatter og afgifter

Prisen inkluderer ikke:

 • Transfer
 • Drikkevarer, dvs. kaffe, vand, øl, sodavand, vin, spiritus, minibar i kahyt og lign.
 • Spisning i specialrestauranter
 • Udflugter og evt. forsikringer
Tilkøb:
 • Drikkepakke Più Gusto (cocktails, sodavand, mineralvand, varme drikke, øl, vin, mm.)
 • Drikkepakke Pranzo & Cena (vin, sodavand, øl, mineralvand i forbindelse med frokost og middag)
 • NB! Personer i samme kahyt skal vælge samme drikkepakke. Drikkepakken vælges på bookingsiden, hvor priser også fremgår.

Rejsedokumenter og forsikring:
På denne tur kræves det, at du har et pas, der er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst. Du bør sikre dig, at du har en gældende rejseforsikring.


NB! Rejsen gennemføres ved minimum 10 deltagere, der alle skal være tilmeldt senest 45 dage før afrejse. Hvis minimumsantallet ikke opnås inden fristen, forbeholder vi os retten til at aflyse rejsen – vi refererer her til opsigelsesreglerne i vores gældende rejsebetingelser. Vi tager forbehold for ændringer i rejseprogrammet ved flyændringer eller uforudsete ting.

Bestiller du online, betales depositum med det samme. Prisen kan ikke kombineres med andre kampagner eller rabatter. 

Gå til toppen af siden