INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Middelhavskrydstogt

Krydstogt: Barcelona - Valencia - Civitavecchia - La Spezia - Genova - Marseille

Tag med på en skøn krydstogtrejse i Middelhavet. Du kan skiftevis gå på opdagelse i de hyggelige havnebyer og lade dig forkæle og fornøje af de mange aktivitetsmuligheder ombord på skibet Costa Fortuna.

In stock
Travel Code
CRU-204

Det kan du glæde dig til

Tag med på en krydstogtrejse i det skønne Middelhav, hvor enestående kulturelle, historiske og gastronomiske oplevelser venter.

Rejsen starter blandt gadekunstnere og grønne parker i Barcelona, inden du går ombord på det lækre krydstogtskib Costa Fortuna, der vil tage dig sikkert videre på eventyr. Du gør stop i Valencias travle havn, der summer af liv, inden du når Civitavecchia, der er indgangen til Rom og dens storslåede historie. Du når også forbi Genovas hyggelige shoppinggader og den tidligere Europæiske Kulturhovedstad, Marseille, før du vender snuden tilbage til Barcelona igen.

Krydstogtskibet tilbyder dog ligeså mange fornøjelser, som du kan møde på land, og du kan glæde dig særligt til både underholdning, god mad og wellness undervejs. Det her krydstogt har det hele.

Rejseplan

Dag Lokation Ankomst Afgang
1 Ankomst til Barcelona - -
2 Barcelona - -
3 Barcelona 18:00
4 Valencia 08:00 18:00
5 Til søs - -
6 Civitaveccia 08:00 19:00
7 La Spezia 09:00 21:00
8 Genova 08:00 18:00
9 Marseille 08:00 18:00
10 Barcelona 08:00 -
11 Barcelona - Hjemrejse 08:00

Dagsprogram

Dag 1. Afrejse
Du rejser fra Billund eller København, og efter en kort flyvetur ankommer du til Barcelona sent om aftenen. Du kan nå at få en lille forsmag på Barcelonas natteliv, inden en god nats søvn venter på hotellet.


Dag 2. Barcelona
Efter en dejlig morgenmad på hotellet, er du nu klar til at udforske Cataloniens hovedstad, der byder på spændende kunst, unik arkitektur, hyggelige byparker og en af verdens mest populære fodboldklubber. Barcelona er en vaskeægte storby, som oser af liv og ungdom, men hvor der samtidig er bevaret en masse historiske attraktioner og seværdigheder. Besøg den ikoniske kirke, La Sagrada Familia, tag en gåtur i Parc Güell, oplev FC Barcelonas hjemmebade Camp Nou eller se et klassisk Flamenco-show. Mulighederne er mange. Om aftenen er der rig mulighed for at smage på Spanien ved at spise på en af de mange, lækre restauranter.


Dag 3. Krydstogtstart
I dag skal du nyde det sidste af Barcelona, inden krydstogtsejladsen begynder. Efter morgenmaden på hotellet kan du gå en tur langs La Rambla, udforske de utallige charmerende gader og få lokale kulinariske oplevelser. Når du har suget det sidste til dig, stævner krydstogtskibet Costa Fortuna ud fra havnen kl. 18.00 og nye eventyr venter.


Dag 4. Valencia
Du når til smukke Valencia, og her er det en uskreven regel, at du SKAL smage en ægte spansk paella. Er paella alligevel ikke sagen, har alle byens barer, restauranter og hyggelige udendørscaféer et solidt udvalg af retter og drikkevarer, der alle smager af Middelhavet.
En tur ind til byens hyggelige centrum er også klart at anbefale, og der er både barokke, gotiske og mauriske påvirkninger at spore i arkitekturen. Det er også spændende at opholde sig i havneområdet - Valencias havn er den femte travleste i hele Europa og her summer af liv. Du kommer ikke til at kede dig.


Dag 5. Til søs
Denne dag foregår til søs på vejen fra Valencia til Rom. Ombord på krydstogtskibet har du nu rig mulighed for at benytte de mange faciliteter. Nyd solen på dækket, tag i wellness, se en film i 4D biografen eller noget helt fjerde.


Dag 6. Civitavecchia
Civitavecchia er havneby for Rom og her emmer af gammel, romersk historie. Særligt Michelangelo Fortet og den gamle by med vægge fra det 9. århundrede bevidner en middelalderlig fortid. Der er ikke langt til Rom, og en tur til den storslåede hovedstad er klart at anbefale. Lad dig selv mærke storheden og historiens vingesus, når du besøger Colosseum, Det Sixtinske Kapel, Den Spanske Trappe, Vatikanmuseerne, Pantheon og alle de andre mindeværdige seværdigheder, som Rom byder på.


Dag 7. La Spezia
I dag når du den lille havn i La Spezia i Liguria, hvis farverige huse lyser kysten op i et varmt farvevæld. Den lille havneby ligger mellem Genova og Pisa med skøn udsigt til Cinque Terre-området, og også den skønne naturpark Portovenere er ikke langt væk. Et stop ved La Spezia giver dig desuden mulighed for at besøge flere museer, skønne nationalparker og den fredelige bugt.

Dag 8. Genova
I dag når skibet til Genova, og det er ikke tilfældigt at de fleste, der besøger netop dette sted, taber sit hjerte til det. Havnen i Genova er placeret i Liguria i det nordvestlige Italien, og der er et stort udvalg af aktivitetsmuligheder til turister.
Under opholdet kan du udforske den gamle bydel, og bruge tiden på shopping og kulinariske forkælelser. Du kan også gå en tur langs gaden Via Garibaldi, der engang blev betrådt af byens mest berømte personlighed: Christopher Columbus. Du vil heller ikke gå glip af de historiske bygninger og pladser Piazza Raffaele de Ferrari, palazzi dei Rolli og Duomo di Genova.


Dag 9. Marseille
Du er nu nået til Marseille, der er Frankrigs næststørste og ældste by. Marseille er kendt som en blanding mellem kultur og handel og var i 2013 Europæisk Kulturhovedstad med særligt fokus på kunstnerisk kultur og masser af levende musik. Værd at fremhæve er også Marseilles mange strande, museer, markeder og det republikanske kvarter med stilede og karakteristiske bygninger. Tag eksempelvis på en udflugt, hvor bl.a. Marseilles skjulte perler kan opleves.


Dag 10. Barcelona
Dit krydstogteventyr er nået til vejs ende og du er tilbage blandt de hyggelige gader i Barcelona. Har du ikke noget at suge al stemningen til dig endnu, kan du lade dig underholde af de mange gadesælge og kunstere, der er at finde mange steder i byen. Sidste overnatning bliver på hotel i Barcelona.


Dag 11. Hjemrejse
Nyd en god morgenmad på hotellet og sug det sidste af Barcelona til dig, før flyveturen går hjem til Danmark igen.

Kort over rejsen

Skib og kahytter

På dette krydstogt bor du ombord på det moderne krydstogtskib Corsta Fortuna, der har en charmerende og italiensk inspireret indretning. Efter indkvarteringen i den valgte kahyttype, kan du nyde det brede udvalg af faciliteter ombord. Du kan blandt andet bruge sejlturen i skibets fine shoppingområde, gå i teater, fitnesscenter og på casino eller stille sulten og tørsten i de mange restauranter og barer. Trænger du til afslapning, tilbyder skibet 4 lækre swimmingpools og et 1300 m² stort wellness-område med mulighed for massage, kropsbehandlinger, sauna og tyrkisk bad.

Du har følgende indlogeringsmuligheder på dit ophold ombord:

 • Indvendig kahyt
  Denne kahyt er 14 m², uden vindue og indeholder eget bad med bruseniche og toilet, TV, telefon, sminke- og arbejdsbord med spejl, minibar, hårtørrer, aircondition og pengeboks. Alle indvendige kahytter er med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Nogle af kahytterne har køjesenge, som giver plads til 3-4 personer.
 • Udvendig kahyt med havudsigt
  Denne kahyt er 17 m², har vindue med havudsigt og indeholder eget bad med bruseniche og toilet, TV, telefon, sminke-/arbejdsbord med spejl, minibar, hårtørrer, aircondition og pengeboks. Alle udvendige kahytter er med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Nogle af kahytterne har køjesenge, som giver plads til 3-4 personer.
 • Balkonkahyt med havudsigt
  Denne kahyt er 20 m² med egen balkon på cirka 3,5 m² og indeholder eget bad med bruseniche og toilet, TV, telefon, sminke-/arbejdsbord med spejl, minibar, hårtørrer, aircondition og pengeboks. Alle udvendige kahytter med balkon er med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Nogle af kahytterne har sovesofa eller køjesenge, som giver plads til 3-4 personer.

NB! Alle vores kahytter er såkaldte Premium kahytter, der er de bedst placerede kahytter på skibet. Ved køb af disse har du, udover morgenmad i restauranten, også mulighed for at få kontinental morgenmad serveret direkte i kahytten. Du har tilmed frihed til selv at bestemme, hvornår du spiser aftensmad i restauranten.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Vælg antal af rejsende X
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Middelhavskrydstogt
Jeg accepterer Dagamas Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Dagama må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Flyrejse t/r fra valgte lufthavn (se mulige lufthavne og eventuelle tillæg under ”Bestil”)
 • 3 overnatninger på hotel inkl. morgenmad i Barcelona
 • Krydstogtrejse
 • Helpension, drikkepenge og alle afgifter.
 • Vand, te, kaffe og juice til morgenmad og frokost
 • Fri adgang til skibets swimmingpools, jacuzzis, fitnesscenter & teater
 • Alle gebyrer, skatter og afgifter

Prisen inkluderer ikke:

 • Transfer
 • Drikkevarer, dvs. kaffe, vand, øl, sodavand, vin, spiritus, minibar i kahyt og lign.
 • Spisning i specialrestauranter
 • Udflugter og evt. forsikringer
Tilkøb:
 • Drikkepakke Più Gusto (cocktails, sodavand, mineralvand, varme drikke, øl, vin, mm.)
 • Drikkepakke Pranzo & Cena (vin, sodavand, øl, mineralvand i forbindelse med frokost og middag)
 • NB! Personer i samme kahyt skal vælge samme drikkepakke. Drikkepakken vælges på bookingsiden, hvor priser også fremgår.

Rejsedokumenter og forsikring:
På denne tur kræves det, at du har et pas, der er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst. Du bør sikre dig, at du har en gældende rejseforsikring.


NB! Rejsen gennemføres ved minimum 10 deltagere, der alle skal være tilmeldt senest 45 dage før afrejse. Hvis minimumsantallet ikke opnås inden fristen, forbeholder vi os retten til at aflyse rejsen – vi refererer her til opsigelsesreglerne i vores gældende rejsebetingelser. Vi tager forbehold for ændringer i rejseprogrammet ved flyændringer eller uforudsete ting.

Bestiller du online, betales depositum med det samme. Prisen kan ikke kombineres med andre kampagner eller rabatter. 

Gå til toppen af siden