INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Minikrydstogt til Stockholm og Helsinki

Tag på eventyr med Tallink Silja Line

Prøv et minikrydstogt med Tallink Silja Line til Stockholm og Helsinki, og oplev et hav af kulturelle fornøjelser kombineret med smuk natur, god mad og hyggelig sejlads.

In stock
Travel Code
TAL06
Det kan du glæde dig til

På dette minikrydstogt oplever du Sveriges metropol Stockholm og historiske Helsinki. Du starter med at udforske den hyggelige svenske hovedstad, hvor du har en overnatning på hotel. Dagen kan bruges på kendte seværdigheder såsom Gamla Stan, Slottet, Vasamuseet, Junibacken og Gröna Lund.

Herefter går du ombord på et af Tallink Silja Lines skibe og sætter kursen mod øst. Helsinki – også kaldet Helsingfors - blev grundlagt i 1550 af Gustav Vasa og er smukt beliggende i den finske bugt.

Finlands hovedstad tilbyder en charmerende blanding af storby og natur, og der er et hav af kulturelle seværdigheder, der bl.a. omfatter kunstmuseer, lækre restauranter og skønne shoppingmuligheder. Byen er også et sandt mekka for de arkitekturinteresserede, og både byens katedral og de mange bygninger fra 1800-tallet pryder gadebilledet. 

 

Dagsprogram

Dag 1: Udforsk hyggelige Stockholm
Du flyver fra København eller Aarhus fredag og lander i Stockholms lufthavn, Arlanda, lidt over en time efter. Herfra er transfer til hotellet på egen hånd via enten flybus, taxa eller Arlanda Express. Du vil bo på et fint hotel centralt beliggende i Stockholm og der kan checkes ind fra kl. 15.00. Herefter er resten af dagen til fri disposition.

Da du bor midt i Stockholms centrum, har du det perfekte udgangspunkt til at udforske hovedstaden, der med sine mange museer, gallerier, butikker og restauranter har skøn storbystemning fyldt med kultur. Du kan eksempelvis besøge Vasa Museet med verdens eneste bevarede skib fra det 17. århundrede, eller Gamla stan, der er et historisk område med masser attraktioner, seværdigheder og caféer. Udforsk denne interessante by, der også er kendt som Nordens Venedig.

Dag 2: Kursen sættes mod Helsinki
Du kan om morgenen nyde en lækker morgenmadsbuffet på hotellet, hvorefter der er check-ud ca. kl. 12.00. Du er velkommen til at opbevare bagagen på hotellet, imens du udforsker byen. 
Kl. 16.45 stævner du ud fra Stockholm med et af Tallink Silja Lines skibe - enten skibet M/S Silja Serenade eller M/S Silja Symphony. Ombord er der flere aktivitetsmuligheder, og du kan f.eks. nyde en lækker middag i en af de mange restauranter eller lade dig underholde i en af barerne eller i skibets kasino. Der er en masse at lave for både børn og voksne.

Dag 3: På opdagelse i Helsinki
Søndag ankommer du til Helsinki kl. 09.55. Start dagen med at nyde morgenbuffet ombord på skibet, og bliv klar til en dag spækket med oplevelser. Med ca. 6 timer i land er der god tid til at udforske de populære kunstmuseer eller shop amok i de mange butikker, der gør byen til et vaskeægte shopping-paradis. Er du ikke bange for højder, kan du tage en tur i det såkaldte ”skywheel”, der giver dig en fantastisk udsigt over Helsinkis hustage og den flotte natur i bugten, som byen ligger i. Du kan også tage på byvandring og nyde den smukke arkitektur, der kan spores helt tilbage til1800-tallet.

Rejser du med børn eller andre barnlige sjæle, vil det måske være en idé at besøge forlystelsesparken Linnanmäki eller Helsinkis Zoo, der er en af de ældste i verden og har ca. 200 forskellige dyr lige fra arktisk tundra til tropisk regnskov. Byen har samtidig en overflod af restauranter med både finske og internationale specialiteter, så der er noget for enhver smag. Du stævner ud fra Helsinki kl. 17.00.

Dag 4: Kursen er sat mod Stockholm
Du ankommer til Stockholm kl. 09.30. Om mandagen kan du nyde en afslappende morgenmad ombord på skibet, inden du går fra borde. Du flyver fra Stockholm mod København eller Aarhus om eftermiddagen/aftenen.

Skibe og kahytter

Skibene M/S Silja Serenade og M/S Silja Symphony
Silja Symphony er sammen med søsterskibet Silja Serenade Østersøens ægte perler, når det kommer til krydstogtsoplevelser, og ombord kommer du hurtig i god stemning. Skibene har flere restauranter og hyggelige caféer, og der er utvivlsomt fornøjelser for hele familien. Om aftenen kan du nyde musik, der byder på alt fra glade dansebands og natclub-musik. Du har også mulighed for at tage med til et underholdningsshow. Shopping er en naturlig del af rejsen, og du kan finde et godt udvalg af kosmetik, gaver, nye trends og design til gode priser. Har du brug for afslapning, kan du forkæle dig selv med en spa-behandling som opladning til storbyferien. Ombord kan du indkvarteres i enten en indvendig eller en udvendig kahyt.

 • Indvendige kahytter: Kahytter uden vindue med plads til 1-4 personer. Kahytterne er ca. 8 m2 store og udstyrede med garderobe, to seperate senge, bruser og wc samt tv.
 • Udvendige kahytter: Kahytter med vindue med plads til 1-4 personer. Kahytterne er ca. 8m2 store og udstyrede med garderobe, to seperate senge, bruser og wc samt tv.
Bestil
Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Vælg antal af rejsende X
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Minikrydstogt til Stockholm og Helsinki
Jeg accepterer Dagamas Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Dagama må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Fly København/Aarhus-Arlanda tur/retur inkl. håndbagage (8 kg)
 • En overnatning på hotel i Stockholm
 • Krydstogt Stockholm-Helsinki-Stockholm
 • 6 timer til oplevelse i Helsinki
 • To overnatninger i kahyt/standardværelse (se kahytstyper herover)
 • 3 x morgenbuffet

Mulige tilkøb:

 • 2x aftenbuffet på krydstogt

Prisen inkluderer ikke:

 • Transfer til/fra lufthavn og havne
 • Måltider der ikke er nævnt 

Flyinformation:

 • Flytider bliver først bekræftet ved bestilling. Kan være med mellemlanding med fly ud af Aarhus, men vi bestræber os på at finde en direkte flyvning.

Gå til toppen af siden