INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Arktisk højsommer på Svalbard

Oplev en årstid med midnatssol og dagslys døgnet rundt

Få en unik sommeroplevelse når der kommer farve på naturen i det høje nord. På denne årstid er der stor aktivitet i naturen og rig mulighed for at opleve nogle af øgruppens vilde dyr.

In stock
Travel Code
KA-056
Det kan du glæde dig til

I højsommeren byder Svalbard på dagslys døgnet rundt. I denne periode er særligt midnatssolen et af højdepunkterne. De lange dage giver også rig mulighed for at nå en masse aktiviteter som vandreture og hundeslædekørsel. Der er fuld aktivitet iblandt dyrene, og særligt iblandt fuglene kan man opleve fuglearter som søkonge (på norsk: alkekonge) og mallemuk (på norsk: havhest). I juli er der desuden gode forhold for at tage på sejlture som kan bringe dig helt tæt på de større dyr som sæler, isbjørne og hvaler. 

Under dit ophold bor du på hotellet Funken Lodge. Det historiske hotel er placeret på Haugen og har panoramaudsigt over Longyearbyen. Funktionærmessen Restaurant, der tilhører hotellet, byder på unikke kulinariske oplevelser. I løbet af dagen har du mulighed for at gå på opdagelse i Longyearbyen. Besøg fx Svalbard Museum og blive klogere på Svalbards geologi, flora og hverdagslivet på øgruppen, eller besøg Svalbard kirke hvor det fx ikke er muligt at blive begravet.

Dagsprogram

Dag 1. Afrejsedag

Du flyver fra København om eftermiddagen, og efter en mellemlanding i Oslo ankommer du til Longyearbyen på Svalbard. Efter ankomst afhentes du sammen med resten af gruppen i lufthavnen, og I bliver kørt til jeres hotel, Funken Lodge. 

Dagens rundes af med en 3-retters middag inkl. kaffe på Funktionærmessen Restaurant.

 

Dag 2. Arktisk vildmarksaften inkl. middag på Camp Barentz

Dagen i dag er til fri disposition, og du har mulighed for at udforske Longyearbyen på egen hånd, inden der om aftenen er afgang til Arktisk vildmarksaften inkl. middag på Camp Barentz. 

Camp Barentz ligger ca. 10 kilometer øst for Longyearbyen ved foden af Gruve 7-fjeldet. Lejren har en fantastisk beliggenhed hvor du har mulighed for at opleve storslået natur. Svalbardrenen er et almindeligt syn i dette område. Huset er bygget som en kopi af den hytte Willem Barentsz og hans mandskab overvintrede i på Novaja Zemlja under deres ekspedition i årene 1596-1597, hvor de ved et tilfælde opdagede Bjørnøya og Spitsbergen. Bussen stopper lidt udenfor lejren, og du bliver budt velkommen af vores værter der følger dig det sidste stykke vej. Værterne vil være bevæbnet med rifler for at beskytte mod isbjørne. Inde i varmen er der tændt op i ildstedet, og der serveres varmt mad, mens værterne tilbyder forelæsninger og billeder. Forelæsningerne vil dreje sig om isbjørnen, verdens største landlevende rovpattedyr. 

Vildmarksaftenen varer ca. 3 timer.


Dag 3. Mulighed for bådtur til Nordenskiöld-gletsjeren og Pyramiden

Dagen i dag står til fri disposition, og vi anbefaler dig at tilkøbe den spændende bådtur til Nordenskiöld-gletsjeren og Pyramiden. På denne udflugt sættes kursen nordpå mod Billefjorden. Der serveres varm frokost før vi går i land for at besøge den russiske by, Pyramiden. Her er der en guidet gåtur gennem den tidligere mineby, som blev lukket i 1998. På bådturen passerer vi også Nordenskiöld-gletsjeren, Brucebyen, Skansebukta, Svenskehuset i Kapp Thordsen and Fuglebjerget i Diabas. Det anbefales at deltagerne har varmt og vindtæt tøj på. Prisen inkluderer transport til og fra havnen, varm frokost ombord, engelsktalende guidet tur i Pyramiden samt guide ombord på båden.
Bådturen til Nordenskiöld-gletsjeren og Pyramiden varer fra ca. kl. 08:30-18:30.

Ønsker du ikke at tilkøbe udflugten, kan du bruge dagen til at udforske Longyearbyen på egen hånd. 
Dagen rundes af med en 3-retters middag inkl. kaffe på Restaurant Nansen.

 

Dag 4. Hundeslædetur på hjul i Adventdalen

På dagens udflugt har du mulighed for at køre med hundeslæde, selvom det ikke er vinter. I fuld fart mod den gamle Nordlysstation kan du nyde udsigten over landskabet, og der er gode chancer for at opleve dyrelivet undervejs. Vi følger sporet i slutningen af Endalen og hen forbi et storslået syn ved Vinkelstasjonen og det bagvedliggende bjerg. På udflugten kommer du tæt på både naturen og de glade polarhunde. Efterfølgende er der tid til at hilse på hvalpe og få lidt varmt at drikke.

Dagen rundes af med en 3-retters middag på Coal Miners' Bar & Grill.

 

Dag 5. Hjemrejse

Dit arktiske eventyr er ved at være slut, og du bliver kørt fra hotellet til lufthavn. Efter en mellemlanding i Oslo ankommer du til København om aftenen. 


Vi tager forbehold for ændringer.

Bestil
Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Vælg antal af rejsende X
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Arktisk højsommer på Svalbard
Jeg accepterer Dagamas Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Dagama må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Inkluderet i prisen:

  • Flyrejse tur/retur fra København
  • Transfer til/fra lufthavnen på Svalbard
  • 4 nætter i dobbeltværelse på Funken Lodge inkl. morgenmad
  • 3 x 3 retters middag
  • Arktisk vildmarksaften inkl. middag på Camp Barentz
  • Hundeslædetur på hjul i Adventdalen

Tilkøb:

  • Bådtur til Nordenskiöld-gletsjeren og Pyramiden (Se priser for tilkøb under "Bestil")
    Udflugten skal tilkøbes på forhånd.


Bemærkninger:

Rejsen gennemføres ved minimum 10 deltagere der alle skal være tilmeldt senest 45 dage før afrejse. Hvis minimumsantallet ikke opnås inden fristen, forbeholder vi os retten til at aflyse rejsen – vi refererer her til opsigelsesreglerne i vores gældende rejsebetingelser. Prisen kan ikke kombineres med andre kampagner eller ambassadørrabat.
Vi tager forbehold for ændringer i rejseprogrammet da flere af aktiviteterne er vejrmæssigt afhængige.
Rejsen er arrangeret i samarbejde med Travelnorth. Vi gør opmærksom på at vi ikke kan give midnatssolsgaranti.
Bestiller du online, trækkes depositum med det samme.

Flyrejse t/r fra valgte lufthavn (se mulige lufthavne og eventuelle tillæg under ”Bestil”)

Gå til toppen af siden