Kulturrejser i Japan

Kulturelt eventyr i den Japanske hsitorie

Japans unikke sammensætte af et hypermoderne samfund, som samtidig er utrolig traditionsbundet og ærkær over for historie og kultur danner rammerne for en unik kulturrejse i Japan.

Oplev den stolte og smukke japanske kultur på en af vores rundrejser

Japan forbindes af mange med ninjaer, sushi, tætpakket storbyliv i Tokyo, smukke kirsebærtræer og kulørte reklameskilte. Dette er dog blot en fraktion af hvad du kan forvente at opleve på en rejse til Japan som tager dig på en rejse gennem historien og kulturen. 

Skønhed og stolthed vægtes utrolig højt blandt det japanske folk, og opretholdelse af tradition og perfektion minder mest af alt om en religiøs hengivenhed, hvilket tydeligt ses ved blandt andet en traditionel te-ceremoni.
Japan er også et forgangsland inden for teknologiske landvindinger, hvilket de imponerende storbyer er et tydeligt eksempel på. Find den nyeste elektronik på markedet, og få en smagsprøve på hvad fremtiden kan bringe. Gå også på opdagelse i et slaraffenland af karaokecentre, kattecaféer og arkadehaller med spillemaskiner fra 80'erne og 90'erne. Et must see er den japanske nationalsport, sumobrydning, og husk også at smage på det japanske køkken med fristelser som kaiseki, sushi og tempura blandt de mest populære. Når du er mættet af den travle storbys virvar af muligheder og fristelser kan du finde ro i en af de mange smukke japanske haver, der er som oaser af stilhed. Alt dette og meget mere kan er at finde i det japanske epicenter for højdepunkter og oplevelser, Tokyo.

Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.