Kulturrejser i Japan

Kulturelle rundrejser

Kulturrejser i Japan

Japan er både et hypermoderne og enormt traditionsrigt land. Den unikke kombination af autentisitet, kultur og modernitet danner rammerne for en uforglemmelig kulturrejse i Japan.

Oplev den stolte og smukke japanske kultur på en af vores rundrejser

Japan forbindes af mange med ninjaer, sushi, tætpakket storbyliv, smukke kirsebærtræer og kulørte reklameskilte. Dette er dog blot en fraktion af det utrolige land, som du vil kunne opleve på en af vores kulturrejser. 

Skønhed og stolthed vægtes utrolig højt blandt det japanske folk, og opretholdelse af tradition og perfektion minder mest af alt om en religiøs hengivenhed, hvilket eksempelvis er synligt i en traditionel te-ceremoni.
Japan er også et forgangsland inden for teknologiske landvindinger, hvilket de imponerende storbyer er et tydeligt eksempel på. Find den nyeste elektronik på markedet, og få en smagsprøve på hvad fremtiden kan bringe. Gå også på opdagelse i et slaraffenland af karaokecentre, kattecaféer og arkadehaller med spillemaskiner fra 80'erne og 90'erne. Et must see er den japanske nationalsport, sumobrydning, og husk også at smage på det japanske køkken med fristelser som kaiseki, sushi og tempura blandt de mest populære. Når du er mættet af den travle storbys virvar af muligheder og fristelser kan du finde ro i en af de mange smukke japanske haver, der er en oase af stilhed.

Japan har det hele!

View as Grid List

3 Items

per side
Set Descending Direction
 • Gå på opdagelse i den Japanske kultur

  9 dages rundrejse til højdepunkterne i Japans fortid og nutid

  4 afrejser
  8 nætter
  Fra 16.798,- DKK
  Fly fra København eller Billund
 • Japansk eventyr med indblik i kulturen og historien

  13 dages rundrejse til Japans kendte og ukendte højdepunkter

  5 afrejser
  12 nætter
  Fra 20.998,- DKK
  Fly fra København, Aalborg eller Billund
 • Kom på en kulturel rejse gennem det historiske Japan

  13 dages rundrejse til Japans kendte og ukendte højdepunkter

  2 afrejser
  12 nætter
  Fra 24.998,- DKK
  Fly fra København, Aalborg eller Billund