Kulturrejser i Vietnam

Kulturelle rundrejser

Tag med på en spændende kulturrejse til Vietnam - en unik destination som vi selv er helt betagede af. Kulturen i Vietnam danner i samspil med de frodige omgivelser de perfekte rammer for et asiatisk eventyr.

Vietnam har i flere år været et populært rejsemål blandt kultur- og naturelskere

Vietnam byder på maleriske naturoplevelser, paradisstrande, dramatisk historie og et hav af uovertrufne attraktioner. Alt dette krydret med en enorm gæstfrihed og et uovertruffent køkken giver forstærket mod på at udforske de vietnamesiske kulturskatte.

På disse rejser sørger vi for at du oplever det bedste, som Vietnam har at byde på, og landet har blandt andet hele 7 UNESCO-listede områder. Oplev fx Ha Long Bugten i det nordlige Vietnam, der med sine kalkstens-klippeøer og smaragdgrønne hav ligner noget fra en eventyrfilm. Gå heller ikke glip af den historiske storby Ho Chi Minh, og tag et dyk ned i den vietnamesiske historie i Cu Chi-tunnellerne, der giver et indblik i forholdene under Vietnam-krigen, eller besøg Hovedstaden Hanoi, som er kendt for sin arkitektur og store kulturskatte. Trænger du til mere rolige og fredeligere omgivelser er de smukke templer ideelle for at finde din indre ro. Tag med til Vietnam og se, duft, smag og føl alle indtrykkene selv. 

Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.