INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Sol, sand og strand i Sanur

2 ugers ferie direkte på Sanur stranden på Bali

Tag på badeferie på dejlige Mercure Resort Sanur direkte på stranden i det eksotiske ferieparadis Bali. Oplev et væld af muligheder for vandsport, yoga, tennis, spabehandlinger og udflugter til fx Ubud.

In stock
Travel Code
ID-STR-16

Det kan du glæde dig til

Sanur er både en af Balis ubetinget mest hyggelige strandbyer med en superhyggelig stemning, og det er også en af Balis allerdejligste sandstrande med roligt og sikkert badevand. Her er et stort udbud af restauranter, caféer, butikker og lokale markeder - tilligemed smukke hindu-templer - indenfor gåafstand af hotellet. I byen er der i løbet af dagen masser af aktivetet i handelsgaderne, der er et væld af caféer og restauranter, hvor du kan sidde og nyde mennesker og livet passere forbi. Når mørket falder på liver byen om muligt endnu mere op, mens der langs den lange promenadesti langs vandet falder mere ro på, og der indfinder sig en hyggelig stemning, når lysene tændes i hyggelige restauranter og duften af lækker mad fylder aftenluften.

Mercure Resort Sanur ligger direkte ved stranden og ønsker du en ferie med afslapning, forkælelse og vandsport, behøver du ikke bevæge dig væk fra hotellet. Resortet har alle de faciliteter, der skal til for at skabe en fantastisk strandferie. Der er en lækker swimmingpool, adgang til et vandsportscenter, beachvolley, cykel til udlejning, samt selvfølgelig flere restauranter og barer. Desuden er der et dejligt spa- og wellnesscenter, som tilbyder fx yoga og kropsbehandlinger. 

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Du flyver fra Danmark til Bali. Der er flyskifte undervejs.

  

Dag 2: Ankomst Bali

Når du er landet på Bali, går du gennem paskontrol og samler din bagage op. I ankomsthallen venter din chauffør på dig, og du bliver kørt til det 4-stjernede hotel Mercure Resort i Sanur. Køreturen tager ca 30-40 minutter afhængigt af hvor meget trafik der er.

Du bor her de kommende 12 nætter.

  

Dag 3-13: Strandferie på Bali

Du nyder feriedagene med det der passer dig bedst. Du kan vælge at nyde hotellets faciliteter, gå ture langs stranden, købe behandlinger i wellness- og spacentre, tage på opdagelse eller noget helt femte.

Udover den gode beliggenhed kan hotellet byde på en lang række aktiviteter som:
- Undervisning i kitesurfing, yoga og meget andet
- Dejlig stor swimmingpool ved stranden

Mulighed for at tilkøbe vores udflugtpakke - og vi har mange andre gode ture at byde på.

Heldagsudflugt til Ubud

Du bliver hentet på hotellet og turen går op i højlandet til Ubud. Du besøger templet Tirta Empul i Tampaksiring, der er kendt for det hellige kildevand. Troende fra hele Bali valfarter til det smukke tempel, og du måske er du heldig at overvære en ceremoni i templet. Derefter går turen til kongegravene i Gunung Kawi, der ligger spredt langs bredderne af Pakerisan floden stammer tilbage fra det 11. århundrede. Kong AnikWungsu og hans yndlingshustruer ligger begravet her omgivet af grønne rismarker.

Efter en pause, hvor du kan købe frokost, går turen videre til risterasserne i Tegalagang, der regnes blandt de mest spektakulære rismarker på Bali. Her hører du om ris og risdyrkning. Sidste besøg er i træskærer-landsbyen ved Ubud, hvor du både får mulighed for at se det smukke håndværk udført, men også at købe noget med hjem, hvis du har lyst.

Du er tilbage på hotellet sidst på dagen.

 

Heldagsudflugt til Kintamani Højland og Batur Vulkan

Du bliver hentet på hotellet og turen går til Kintamani Højland. Turen går gennem det eksotiske landskab og spændende småbyer med dagligdagsscenerier som fx  smukt klædte kvinder på vej til templet med offergaver, krydderier der er lagt til tørre i vejkanten eller en vandbøffel der ligger i et vandhul. Vel fremme i højlandet er der en udsigt til den koniske vulkan Batur.

Derefter besøger vi en krydderi- og kaffeplantage, hvor bl.a. den verdens dyreste og mest eksklusive kaffe, Luwak kaffe, produceres. Inde på plantagen hører du om dyrkning af kaffe og krydderier, og du kan få smagsprøver af mange forskellige kaffetyper.

Dagens oplevelser rundes af i den traditionelle landsby Penglipuran. Her lever beboerne stadig i overensstemmelse med traditionerne, og du får et indblik i det traditionelle balinesiske liv på landet.

Du er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen.

 

Dag 14 - 15: Hjemrejse

Efter morgenmaden tjekker du ud, og bliver kørt til lufthavnen, så det passer med dit fly. Du flyver fra Bali til København med flyskift undervejs.

Indkvartering

Det 4-stjernede Mercure Resort Sanur  har den bedste beliggenhed direkte på stranden, der er bred og uden koralrev.

Hotellet har to swimmingpools, to tennisbaner, fitnesscenter samt flere restauranter med forskellige menukort samt bar. Aktivitetscenteret tilbyder vandsport som fxkitesurfing (mod særskilt betaling).

Værelserne er moderne indrettet med balinesisk udsmykning og har AC, tv, telefon, kaffe- og tefaciliteter, minibar, sikkerhedsbox samt hårtørrer.
Alle værelser har balkon eller terrasse. Mulighed for opgradering til bla. Deluxe værelse, Executive værelse, Cottage værelse, Family suite mod tillæg.

Vælger du at kombinere rejsen med Ubud bor du de første 4 nætter på Sthala Ubud Resort og herefter 8 nætter på Mercure Resort Sanur.

Sthala Ubud Resort er et flot luksus hotel i Ubud, Balis hjerte. Frodige omgivelser giver afslappende dage og du kan med hotellets bus tage de ca 15 minutter ind til Ubud centrum. Ubud er en perfekt kombination som giver jer landlig idyl, små landsbyer og de hyggelige gader med markeder i Ubud. Få en masse oplevelser i naturen : Gå på tur i risterrasser eller tag på river rating. Herefter fortsætter turen til hyggelige Sanur med mere byliv og strand. Opholdet på Sthala Ubud Resort er i Deluxe værelse med morgenmad og transporten til og fra hotellet er inkluderet i tilkøbspakken.

Opgrader dit ophold i Sanur til 5-stjernet luksus på fantastiske Maya Sanur Resort & Spa .

Nyd dit Bali ophold på et luksus resort hvor der kræset for alle detaljer. Direkte ved stranden og en skøn perle af et resort. Ophold er i lækkert Wonderfull Gardenview værelse med daglig morgenmad. Lækre oplevelser i restauranten og spa på hotellet. Værelserne er store og luksuriøst indrettet. 

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

2 personer. Dobbeltværelse

Fra 9.998,- DKK
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Flyrejse København - Bali med flyskift t/r
  • Alle skatter og afgifter på fly
  • Måltider og drikkevarer ombord på flyene
  • Transport fra lufthavn til hotel t/r
  • Lokal guide møder dig i Bali lufthavn og hjælper gerne med udflugter m.m.
  • 12 nætter på 4-stjernede Mercure Resort Sanur
  • Ophold i superior værelse med daglig morgenmad

Diverse tilkøb:

  • Opgrader til 5-stjernet Maya Sanur Resort i Wonderfull Room med morgenmad
  • Kombiner rejsen med Sthala Marriott Ubud ★★★★+ inklusiv morgenmad og transport. Så er rejsen sammensat med 4 nætters ophold i Ubud og 8 nætter på det valgte hotel i Sanur
  • Tilkøb 2 nætter i Singapore på 4-stjernet hotel med morgenmad samt transport fra lufthavn til hotel og retur. Kr. 2500 per person

Priser er per person i delt dobbeltværlese.

Kontakt os for priser på andre værelsestyper, kombinationer, forlængelser, storbystop i Singapore, Bangkok, Doha eller Dubai med mere. 

Gå til toppen af siden