Top 5 kulturrejser lige nu!

Top 5 kulturrejser lige nu!

Nyhed

Kultur er meget mere end bare historie. Det er også følelser, smage, traditioner og omgivelser, der gennem tiden har formet vores måde at leve på – og det er netop dette der gør det så spændende at opleve kulturer der adskiller sig fra vores egen. Ligegyldig hvilken af vores kulturrejser du vælger, venter der dig autentiske oplevelser hvor du får lov til at dykke ned og opleve en anden kultur helt tæt på. Det kan både være gennem maden med smagfulde lokale specialiteter at gå på opdagelse i historiske byer og templer, udforskning af skønne landskaber og frodige nationalparker og ved at leve de gamle traditioner.

Ved du ikke hvilken kultur du skal opleve på din næste rejse? Få inspiration her med vores top 5 kulturrejser lige nu.

Eventyrlige Marokko
Drømmer du om at opleve mystik og stemning som i 1001 nats eventyr? Så bør denne rejse stå øverst på din ønskeliste. Med sine farverige markeder, smagfulde krydderier, arabisk kultur og afrikanske rødder er Marokko enhver rejsendes drøm. Tag med på en rejse gennem landets storslåede landskaber og spændende, velsmagende køkken.

Cykeleventyr fra Saigon til Angkor Wat
Oplev det bedste af Sydøstasien på cykel på din vej fra Vietnams historiske Ho Chi Minh City, langs den frodige Mekongflod og over grænsen til Cambodja. Undervejs oplever du den skarpe kontrast mellem idylliske landområder og hektisk byliv i Ho Chi Minh City og Phnom Penh.

Kulturrundrejse i Japan
Tag med til Japan og oplev et land fyldt med enestående modsætninger! Eventyret starter i det ultramoderne Tokyo, hvor du stadig finder flotte templer og historiske bygninger gemt mellem de himmelstræbende skyskrabere og farverige neonreklamer. Undervejs besøger du Kyoto, Fuji-bjerget, sejler på Ashi-søen og besøger historiske Hiroshima.

Sommerhøjskole i Umbrien
Tag med på en rejse til Italiens Grønne Hjerte, Umbrien, hvor du i ægte højskolestil introduceres til både italiensk madlavning, sprog og kultur. Fra vores base i den smukke bjerglandsby Montone får du en følelse af at være kommet til det "gamle" Italien, med hyggelige, brostensbelagte gader og balkoner indhyllet i blomsterflor.

Ea’talia – Kokkeskole i Umbrien
Drømmer du om at lære at lave mad som en italiensk mamma? Så har du chancen nu! På vores kokkeskole i Umbrien kommer du ind under huden på det ægte italienske køkken og lærer at beherske italiensk madlavningskunst, hvor respekt for gode råvarer og intense smagsoplevelser er i fokus. Med undervisning fra bl.a. en Michelin-kok, en ægte italiensk mamma og andre fantastiske køkkenchefer lærer du at lave et væld af klassiske retter som risotto, gnocchi og selvfølgelig pasta.