DaGama Travel er blevet en del af Sunway Group

DaGama Travel er blevet en del af Sunway Group

Nyhed

Sunway Group offentliggjorde torsdag den 5. april 2018 i en pressemeddelelse, at virksomheden har overtaget dele af DaGama Travel. Det betyder, at DaGama Travel nu er blevet en del af en større rejsekoncern, og der vil fortsat tilbydes kulturelle rundrejser til klassiske oversøiske destinationer i ægte DaGama-stil. Flere nye kulturrejser med et aktivt tvist vil også komme på programmet. De første klassiske rundrejser i det nye program inkluderer Eventyrlige Kina, Eventyrlige Japan, Eventyrlige Vietnam og Store Vietnam, som alle er blandt vores mest populære rundrejser i Asien.  

Sunway Group ApS – en stor familie af rejsebureauer

Sunway Group har flere forskellige specialrejsebureauer under sine vinger – alle med hver sit brand og specialiceret inden for hver sin niche. Med denne overtagelse er DaGama derfor blevet en del af en større familie, der har som mål at blive en af Skandinaviens førende rejseudbydere. I Sunway-familien vil DaGamas brand stå for aktive rundrejser, hvor du på oversøiske destinationer kan opleve et spændende mix af kultur, historie og aktive sightseeingture. DaGama passer derfor rigtig godt ind i Sunway Groups andre brands, som hovedsageligt har fokus på forskellige aktive ferieformer. 

Sunway Groups førende brand, Ruby Rejser, tilbyder eksempelvis et stort udvalg af fantastiske aktivferier i Europa, som inkluderer både vandreferier, cykelferier, cykelkrydstogter og skiferier. Men Ruby Rejser har også flere andre rejseformer på programmet: eksempelvis de spændende og uforglemmelige explorerrejser til verdens mere afsiddesliggende egne. Med en explorer- og ekspeditionsrejse kan du eksempelvis jagte nordlyset på Svalbard, opleve højdepunkterne langs Grønlands vestkyst, udforske Antarktis' uberørte vildmark eller måske Mexicos enestående marine økosystem på en kajakekspedition.   

Andre brands i Sunway Group inkluderer også Seatravel, som udlejer flodbåde i Europa og sejlbåde i hele verden; Travelnorth, som specialiserer sig i rejser med skib og hovedsageligt de populære rejser med Hurtigruten langs Norges smukke kyst; og Strobel, som sender gæster på eksotiske luksusrejser i Caribien og Det Indiske Ocean, krydstogter og lystfiskerrejser.  

Vi byder hermed alle kunder velkommen i det nye DaGama og Sunway-familien, og vi håber, at I vil blive inspireret til at rejse med ud på eventyr. 

Med venlig hilsen
DaGama og Sunway Group