Sri Lanka – et eksotisk eventyr

Sri Lanka – et eksotisk eventyr

Nyhed

Vores rejse til Sri Lanka er en aktiv rundrejse du sent vil glemme. Oplev det ypperste af kulturelle seværdigheder der optræder på UNESCOs verdensarvliste. Sri Lanka byder velkommen med sin farvestrålende palette af farver, grønne marker og krystalklare hav.

Det rige dyreliv i Sri Lanka er imponerende, og du vil få mulighed for at opleve dette på tætteste hold ved et besøg til elefantbørnehjemmet i Pinnawala. På elefantbørnehjemmet kan du følge elefanterne på deres tur ned til floden, hvor du kan nyde synet af elefanterne der boltrer sig i vandet.

Rundrejsen i Sri Lanka går også forbi Polonnaruwa, som er en af de 5 antikke byer i Sri Lanka, og byen optræder på UNESCOs verdensarvliste. Oplev historiens vingesus, når du bevæger dig gennem tidløse helligdomme, dekorerede templer og arkæologiske skatte.

De uforglemmelige oplevelser fortsætter ved Tandens Tempel, som ligger i den sagnomspundne by Kandy. Tandens Tempel ligger i billedskønne omgivelser af frodig og grøn regnskov. Templet er opkaldt efter et relikvie, nemlig en af Buddhas tænder. Sagnet lyder, at en af Buddhas tænder blev smuglet dertil i det 4.århundrede i en prinsesses hår, med ønsket om at opbevare den i sikkerhed for indiske plyndringstogter. Templet er smukt og rigt udsmykket, og bosted for mange munke som hver aften udfører højtidelige og farverige ceremonier til ære for relikviet.

Den eventyrlige rundrejse afsluttes med nogle dage ved stranden og et besøg i havnebyen Galle og fortet, der er UNESCO verdensarv.

Dette er en eventyrlig gennemrejse gennem Sri Lankas største højdepunkter, og det vil med sikkerhed give dig uforglemmelige oplevelser.  Efter dette besøg til østens paradis, vil du rejse hjem med fantastiske og uforglemmelige oplevelser i bagagen.

Læs mere om vores spændende rejse til Sri Lanka her