Kulturelle rundrejser med dansk rejseleder

Kulturelle rundrejser med dansk rejseleder

Nyhed

Efteråret kommer så småt snigende. Dagene bliver kortere, temperaturerne falder og tankerne vandrer til varmere himmelstrøg. Og hvilken tid bedre end nu til at planlægge dit næste store rejseeventyr? 

Hos DaGama og Ruby Rejser har vi lommerne fulde af skønne destinationer, der bare venter på at blive udforsket af dig. Hvad med at lade dig  fortryllet af et asiatisk eventyr i Vietnam, opleve Japans imponerende historie eller opleve en arabisk drøm blive til virkelighed i eventyrlige Marokko.

Bjerge og borge i Japan 

På denne rejse mærker du kejserriget Japans enestående modsætninger. 
Du starter eventyret i det ultramoderne Tokyo, før du fortsætter til Matsumoto, den charmerende bjergby Takayama og historiske Hiroshima. Rejsen rundes af i unikke Kyoto, der er den vigtigste repræsentant for Japans ældgamle traditioner. Det er en kulturrundrejse gennem det historie Japan, og du oplever Japans smukke alper som veksles med grønne dale. 
Rejs i marts og oplev de imponerende, lyserøde blomsterhvælvinger, når kirsebærtræerne springer ud, og den traditionelle, japanske ”Sakura” fejres.   

Afrejsedato: 17. marts 2019

Læs mere om vores fantastiske rejse gennem det historiske Japan


Eventyrlige Vietnam

På denne klassiske rundrejse gennem Vietnam med dansk rejseleder oplever du smuk natur, rig kultur og masser af UNESCO-verdensarv. 
Du besøger bl.a. den charmerende hovedstad Hanoi, ser de ikoniske kalkstensklipper i Ninh Binh og kommer på et minikrydstogt i Ha Long-bugten. Du vil også opleve Citadellet, sejle på Duftenes Flod og spise en særlig frokost hos nonnerne i Hué. Sidst vil du besøge Hoi Ans historiske charme og smukke strande, og du vil både sejle og cykle i det frodige Mekongdelta.

Afrejsedatoer: 04.11.18 • 06.01.19 • 17.02.19 • 14.04.19

Læs mere om vores eventyrlige rejse i Vietnam her 

Farverige Marokko 

Marokko er enhver rejsendes drøm. Farverige markeder, smagfulde krydderier, arabisk kultur og afrikanske rødder. 

Du vil opleve de fire gamle kongebyers unikke historie, landets storslåede landskaber og et spændende køkken. 
Efter ophold i basarbyen, Marrakech, drager du videre til hovedstaden Rabat. Du vil også opleve den gamle sultanhovedstad, Meknès, og det middelalderlige Fès, inden du når de himmelstræbende Atlasbjerge og slutter eventyret af ved oaserne og sandklitterne i Sahara. 

Afrejsedatoer: 30.10.18 • 20.11.18 • 05.02.19 • 19.02.19 • 05.03.19 • 19.03.19

Læs mere om rejsen til Marokko her