VÆLG FERIETYPE
VÆLG REJSEFORM
VÆLG UGE
VÆLG REJSEMÅL

Nordlysrejser

Oplev det smukke Aurora Borealis danse

Ta’ med på en fortryllende rejse til det nordlige Norge, hvor du bl.a. på Svalbard, i Tromsø eller langs Norges kyst kan opleve det magiske nordlys danse hen over nattehimlen.

Oplev vinterlandskabernes magi

Nordlyset der danser hen over den mørke vinterhimmel, har fascineret mennesker i årtusinder. Det er et unikt og uforglemmeligt syn, og det er næsten ikke til at tro at naturen kan skabe et så smukt fænomen.

På vores nordlysrejser til Nordnorge får du selv muligheden for at opleve det flotte nordlys, og det er noget som alle bør unde sig selv mindst én gang i livet. Vi har flere nordlysrejser at vælge imellem, så hvad end du er til sejlads langs Norges skønne kyst, ønsker at kombinere rejsen med et indblik i samernes kultur eller vil opleve de glitrende vinterlandskaber fra en hundeslæde, så har vi helt sikkert rejsen til dig.

Se vores udvalg af nordlysrejser herunder.

 

Se vores udvalg herunder
View as Grid List

2 Items

per side
Vulkaner, gejsere, varme kilder og lavamarker

Tag med på denne rejse til Island og oplev vulkanøens fantastiske natur, Reykjaviks spændende arkitektur og det magiske nordlys. Rejsen er inklusiv fly, transfer, ophold, halvpension og tre udflugter.

  • 1 afrejse
  • 4 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra CPH, Aarhus, Billund, Aalborg
Fra 8.998,- DKK
Nordlys, samisk kultur og hvalsafari

Tag med på en eventyrlig rejse med nordlysjagt, besøg hos samerne, tur med rensdyrkane og mulighed for tilkøb af en hvalsafari. Rejsen er inklusiv fly, transfer og tre spændende udflugter.

  • 2 afrejser
  • 4 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra CPH, Aalborg eller Billund
Fra 8.998,- DKK
Loading...