VÆLG FERIETYPE
VÆLG REJSEFORM
VÆLG UGE
VÆLG REJSEMÅL
Loading...

Nordlysrejser

Oplev det smukke Aurora Borealis danse

Ta’ med på en fortryllende rejse til det nordlige Norge, hvor du bl.a. på Svalbard, i Tromsø eller langs Norges kyst kan opleve det magiske nordlys danse hen over nattehimlen.

Oplev vinterlandskabernes magi

Nordlyset der danser hen over den mørke vinterhimmel, har fascineret mennesker i årtusinder. Det er et unikt og uforglemmeligt syn, og det er næsten ikke til at tro at naturen kan skabe et så smukt fænomen.

På vores nordlysrejser til Nordnorge får du selv muligheden for at opleve det flotte nordlys, og det er noget som alle bør unde sig selv mindst én gang i livet. Vi har flere nordlysrejser at vælge imellem, så hvad end du er til sejlads langs Norges skønne kyst, ønsker at kombinere rejsen med et indblik i samernes kultur eller vil opleve de glitrende vinterlandskaber fra en hundeslæde, så har vi helt sikkert rejsen til dig.

Se vores udvalg af nordlysrejser herunder.

 

Se vores udvalg af rejser
View as Grid List

8 Items

per side
 • Eventyret starter 500 km nord for polarcirklen

  En spændende rejse til det nordligste Norge med enestående muligheder for at opleve det magiske nordlys. Ombord på et af Hurtigrutens ekspeditionsskibe med helpension, tilbyder vi denne skønne sørejse langs Norges kyst. 

  Afrejse: 15. januar 2019, 20 november 2019, 24 november 2019, 7 januar 2020 og 6. februar 2020.

  6 afrejser
  6 nætter
  Fra 8.498,- DKK
  Fly fra København
 • Nye datoer i 2019 & 2020

  Jagt nordlyset på Svalbard

  Uforglemmelige oplevelser

  En uforglemmelige rejse til Svalbard med kørsel i bæltevogn og jagt på nordlys. Fly, transfer og to udflugter inkluderet.

  11 afrejser
  4 nætter
  Fra 8.898,- DKK
  Fly fra København
 • Den smukkeste sørejse med Hurtigruten

  Oplev det fortryllende nordlys med et Hurtigrutens ekspeditionsskibe på en nordgående rejse fra Bergen til Kirkenes. Du besøger den smukke Nidarosdomen i Trondheim, Ishavskatedralen i Tromsø og kommer til at stå på Europas nordligste punkt på fastlandet ved Nordkap. 

  Afrejse: 27. januar 2019

  2 afrejser
  7 nætter
  Fra 11.498,- DKK
  Fly fra København eller Billund
 • Arktisk nordlyseventyr

  Tag med på et arktisk eventyr til Svalbard på jagt efter nordlyset. Inklusiv fly, transfer, to udflugter og dansk rejseleder.

  Afrejse: 14. januar 2019 fra København.

  Ingen dato sat
  4 nætter
  Udsolgt
  Fly fra København
 • Den smukkeste sørejse med Hurtigruten

  Tag med på Hurtigrutens ekspeditionsskib. Besøg den fortryllende Hjørundfjord samt stå på Europas nordligste punkt på fastlandet ved Nordkap. 

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Fly fra København eller Billund
 • Nordlys, samisk kultur og hvalsafari

  Tag med på en eventyrlig rejse med nordlysjagt, besøg hos samerne, rensdykanetur og mulighed for tilkøb af en hvalsafari. Rejsen er inklusiv fly, transfer og to spændende udflugter.

  Ingen dato sat
  4 nætter
  Forespørg
  Fly fra København eller Billund
 • Arktiske fornøjelser

  Dette er et arktisk polareventyr, hvor vi oplever polarnætterne der oplyses af stjerner, måneskin og måske nordlys grundet næsten 24 timers mørke.

  Ingen dato sat
  4 nætter
  Forespørg
  Fly fra København eller Billund
 • Den smukkeste sørejse med Hurtigruten

  En 8-dages rejse langs Norges kyst med Hurtigruten, hvor du har enestående muligheder for at opleve nordlyset. Rejsen slutter med en nat på hotel i Kirkenes. Rejsen er inklusiv fly t/r.

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Fly fra København eller Aarhus